به گزارش پایگاه 598، شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران در پایان معاملات امروز دوشنبه 19 مرداد ماه 94 با ریزش 70 واحدی به عدد 65 هزار و 903 واحد دست یافت.
شاخص قیمت وزنی نیز در این بازار با 27 واحد کاهش عدد 26 هزار و 118 واحد را ثبت کرد.
شاخص سهام آزاد شناور نیز با افت 186 واحدی به رقم 74 هزار و 736 واحد رسید.
شاخص بازار اول اما در حالی با ریزش 163 واحدی به رقم 46 هزار و 906 واحدی رسید که شاخص بازار دوم با 476 واحد رشد عدد 139 هزار و 832 واحد را تجربه کرد.
در پایان معاملات امروز شاخص کل فرابورس (آیفکس) نیز با یک واحد افزایش نمایشگر رقم 774 واحد بود.
بر اساس این گزارش ارزش کل معاملات امروز بورس تهران به بیش از 105 میلیارد تومان بالغ شد که ناشی از دست به دست شدن 390 میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله در کمتر از 29 هزار دفعه داد و ستد بود.
امروز نماد معاملاتی سه شرکت بانک ملت با 156 واحد، پتروشیمی پردیس با 11 واحد و بانک تجارت با 7 واحد کاهش بیشترین تاثیر منفی را در محاسبه شاخص کل بورس برجای گذاشتند.
در عین حال نماد معاملاتی سه شرکت ارتباطات سیار با 49 واحد، پالایش نفت اصفهان با 43 واحد و سرمایه گذاری نفت و گاز پتروشیمی تامین با 35 واحد افزایش بیشترین تاثیر مثبت را در برآورد این نماگر برجای گذاشتند.
امروز نماد معاملاتی بانک ملت، پالایش نفت اصفهان، صنایع آذرآب، تولیدی گرانیت مهرام، تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی، توریستی و رفاهی آبادگران، پمپسازی ایران، کاشی و سرامیک حافظ، سیمان ارومیه، حق تقدم سهام سیمان کرمان، فارسیت درود، بیمه کارآفرین، پتروشیمی امیرکبیر از سوی ناظر بازار سهام بازگشایی شدند. در عین حال نماد معاملاتی شرکتهای حفاری شمال و کمک فنر ایندامین با توقف نماد مواجه شدند.
طی معاملات امروز بازار سهام همچنان معاملات کد به کد از سوی برخی حقوقیها در نمادهای معاملاتی مختلف دنبال شد. از جمله در نماد معاملاتی سخت آژند 19 میلیون و 700 هزار سهم به ارزش 10 میلیارد تومان از سوی سهامدار عمده کد به کد شد.
همچنین در نماد معاملاتی پتروشیمی مبین 6 میلیون و 500 هزار سهم به ارزش بیش از 2 میلیارد تومان کد به کد شد.
در نماد معاملاتی شرکت مالی و اعتباری کوثر مرکزی نیز همچنان پذیره نویسی حق تقدم این شرکت در حجمهای 300 میلیون سهمی دنبال شد.
به گزارش فارس، روند معاملات بازار سهام اگرچه با حجمهای محدود در کلیت بازار مواجه شده اما رویه حقوقیها روی محور بازارگردانی محدود سهام و مانع شدن از ریزش بیشتر شاخص بورس در محدوده فعلی استوار شده است.
بر اساس این گزارش اگر چه تداوم ریزش بیشتر برای نماگرهای بازار سهام وجود ندارد اما این موضوع هیچ پشتوانهای برای خود ندارد.
روند کلی معاملات بازار سهام با رفتار معاملهگران حرفهای و نوسانگیران کوتاه مدت مواجه است که بیشتر علاقه دارند در بازار دوم بورس به دنبال کسب بازدهی از سهام شرکتهای کوچک و با سرمایه پایین هستند.
بر اساس گزارش فارس، با توجه به کمبود نقدینگی حقوقیها، این روزها مدیران صندوقها و شرکتهای سرمایهگذاری ترجیح میدهند، رویه بازارگردانی سهام در سبد داراییهای خود را با تهاتر داراییهای یکدیگر جلو ببرند.
بازار سهام طی روزهای آینده چشم انتظار بازگشایی نماد معاملاتی شرکتهای پالایشی و معدنی همزمان با ارایه گزارشهای عملکرد سه ماهه اول امسال آنها به سازمان بورس خواهد بود.