وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۳۳۱۱۴۸
زمان انتشار: ۰۸:۵۰     ۱۹ مرداد ۱۳۹۴
مصرف سوخت مایع (نفت گاز و نفت کوره) کشور در هفته منتهی به ١٦ مردادماه امسال به اندکی بیش از ٧٧١ میلیون لیتر رسید.
به گزارش پايگاه 598، بخش های مختلف مصرف کننده سوخت مایع از جمله نیروگاه های کشور در بازه زمانی دهم تا شانزدهم مردادماه امسال٧٧١ میلیون و یکصد هزار لیتر نفت گاز و نفت کوره مصرف کردند.

در این بازه زمانی، ٥٧٠ میلیون و ٨٠٠ هزار لیتر نفت گاز و ٢٠٦ میلیون و ٣٠٠ هزار لیتر نفت کوره مصرف شده است.

بیشترین مصرف نفت گاز با ١٠٥ میلیون و ٤٠٠ هزار لیتر مربوط به روز دوشنبه ( ١٢ مردادماه) و کمترین مقدار مصرف آن نیز با ٥٥ میلیون و ٥٠٠ هزار لیتر به روز جمعه (١٦ مردادماه) مربوط می شود.

همچنین، بیشترین مصرف نفت کوره با ٤٦ میلیون و ٩٠٠ هزار لیتر به روز سه شنبه ( ١٣ مردادماه) و کمترین میزان مصرف این فرآورده نفتی نیز با ٢١ میلیون و ٢٠٠ هزار لیتر به روز یکشنبه ( هشتم مردادماه) مربوط می شود.

بر پایه این گزارش، میانگین مصرف نفت گاز در هفته منتهی به١٦ مردادماه امسال ٨١ میلیون و ٥٤٢ هزار لیتر و میانگین مصرف نفت کوره نیز ٢٩ میلیون و ٤٧١ هزار لیتر بوده است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام