حمله گروههای تروریستی تکفیری با حملات خمپارهای و موشکی این گروهها از شهر «بنش» همراه بود و در پی آن درگیریهای شدیدی بین عناصر تکفیری و نیروهای کمیتههای دفاع مردمی کفریا و فوعه به وقوع پیوست.
با وجودیکه موشک و خمپاره همچون باران اهالی فوعه و کفریا را هدف گرفته است، با این حال مقاومت مردمی در این دو شهرک همچنان ادامه دارد.
احمد یکی از ساکنان فوعه میگوید: آنقدر موشک و خمپاره برسر ما ریخته شده، حتی بچهها هم میتوانند، از صدای شلیک آنها و قبل از فرود آمدن و اصابت نوع آن را تشخیص دهند.
پس از سیطره ائتلاف تروریستی «جیش الفتح» به سرکردگی جبهه النصره بر شهر «ادلب» مرکز استان ادلب، در شمال غربی سوریه در مارس گذشته، این ائتلاف اقدام به محاصره این دو شهرک که در 8 کیلومتری شهر ادلب واقع شدهاند و جمعیتی بالغ بر 45 هزار نفر را در خود جای دادهاند، کرد.
احمد ادامه میدهد: کودکان همیشه در بیم از حملات موشکی و خمپارهای بسرمیبرند، گازوئیلی برای راه انداختن پمپهای آب وجود ندارد. نه برقی هست و نه غذا و نه شیری برای کودکان.
اگرچه سازمان ملل و دیگر سازمانهای بین المللی مدافع حقوق بشر از اوضاع جاری در کفریا و فوعه آگاه هستند، اما تاکنون هیچ اقدامی برای شکستن محاصره و یا ارسال کمکهای بشر دوستانه به اهالی این دو شهرک انجام ندادهاند.
تاکنون نیازهای اساسی معیشتی و غذایی اهالی کفریا و فوعه توسط بالگردهای ارتش سوریه برآورده شدهاند، اما این کمکها نیازهای مردم این دو شهرک را برآورده نمیکند.
منابع محلی تاکید میکنند: اما نگرانی مردم در فوعه و کفریا نیازهای غذایی و معیشتی نیست، بلکه اتمام دارو و تجهیزات پزشکی و بیم و وحشت از حمله گروههای تروریستی تکفیری و تصرف کفریا و فوعه به شدت نگرانی اصلی آنها شمرده میشود.