خبرگزاریهای بین المللی ارزش این قرارداد را 40میلیون دلار اعلام کردهاند. دبکا هفته گذشته برای نخستین بار این خبر را اعلام کرد و یک روزنامه چینی امروز پنجشنبه نوشت که هیچیک از دولتها هنوز بهطور مستقل این خبر را تأیید نکردهاند که چین و ایران برای نهایی کردن این قرارداد به توافق نهایی رسیدهاند.
بهازای خرید این هواپیماها، ایران پول نقد به چین نمیپردازد بلکه بهمدت 20 سال پول آن را از طریق فروش نفت خام پرداخت خواهد کرد.
دبکا فایل اعلام کرده است که چین قصد دارد 150 فروند از هواپیماهای جنگنده را به ایران بفروشد. این خبر بهطور گستردهای در سطح رسانههای خبری اسرائیل، منتشر شده است.
بهاعتقاد تحلیلگران، جنگنده "چنگدو جی10" که در سال 2005 میلادی توسط چین رونمایی و معرفی شد، شباهت زیادی به جنگندههای لاوی رژیم صهیونیستی دارد.
جنگنده لاوی که اواخر دهه 1980 میلادی توسط رژیم صهیونیستی معرفی شد، در نهایت پس از لغو قرارداد تلآویو با شرکت سازنده آن، کنار رفت و اسرائیل برای خرید جنگندههای اف15 با آمریکا قرارداد بست.
علت اصلی تصمیم رژیم صهیونیستی برای لغو قرارداد تولید جنگنده لاوی، هزینههای مالی بالای آن اعلام شده است. آمریکا نیز با تولید جنگنده لاوی بهشدت مخالفت کرده است چرا که نگران این مسئله بوده است که جنگنده لاوی با تجهیزات پیشرفته و قابلیتهای زیاد، به رقیب سرسختی برای جنگندههای آمریکایی تبدیل خواهد شد.
رژیم صهیونیستی هرگز این مسئله را تأیید نکرده است که هواپیماهای لاوی یا فناوری ساخت آن را در اختیار چین قرار داده است.