کد خبر: ۳۳۰۲۰۷
زمان انتشار: ۱۳:۱۲     ۱۴ مرداد ۱۳۹۴
خشایار الوند نویسنده فیلمنامه های طنز بیان کرد خنداندن افراد بی پول، گرفتار، سیاست زده، کلافه و البته ملت ایران که خودشان طناز هستند، به تلاش بسیاری نیاز دارد.
به گزارش پایگاه 598، خشایار الوند نویسنده سریال «پایتخت» با اشاره به اینکه سریال ها باید شبیه زندگی مردم جامعه باشند، گفت: بعضی ایراد وارد می کردند که چرا شخصیت نقی در سری چهارم «پایتخت» تلخ بود درحالیکه او هم مثل همه افراد جامعه بود و اصلا منفی نبود.

وی با بیان اینکه در زندگی واقعی دعوا، شوخی، خنده و غم با هم وجود دارند، افزود: «پایتخت ۴» هم مانند یک زندگی بود البته شاید بیشتر قسمت های تلخ یک زندگی بود و ما خواستیم این زوج این بار درگیر یک بحران خانوادگی شوند تا ببینیم چطور خود را نجات می دهند. درواقع این شعار که می گوید «خانواده از خانه مهمتر است» شعار اصلی سریال «پایتخت» است و اصل خانواده است، باقی چیزها مثل خانه و پول و... اهمیتی ندارد.

سریال ها باید شبیه جامعه خود ما باشند

الوند با اشاره به ویژگی های یک اثر تلویزیونی عنوان کرد: سریال ها باید شبیه جامعه خود ما باشند. همانقدر که وضعیت خانواده ها در جامعه گل و بلبل نیست در سریال سازی هم باید همین مسایل رعایت شود. طبقه ای که در «پایتخت ۴» نمایش داده می شود بسیار تحت فشار است. جمله ای در سریال هست که باباپنجعلی به نقی می گوید «یارانه مرا بده من زن گرفته ام» شاید مخاطب با این جمله بسیار خندیده باشد اما این عبارت بسیار دردناک است.

این نویسنده فیلمنامه های طنز در ادامه درباره امکان همکاری دوباره با نویسندگان سریال «در حاشیه» بیان کرد: من هر از گاهی به دیدار مهران مدیری می روم چون دوست من است اما عده ای فکر می کنند من از زمان فاز اول با او مشکل پیدا کرده ام. زمانیکه سریال «در حاشیه» توقیف شد من به مدیری گفتم به دلیل شرایط مالی نمی توانم صبر کنم چراکه به نظر می رسد این توقیف تا چند ماه دیگر حل نمی شود و من باید سر کار دیگری بروم.

وی ادامه داد: با این حال فکر می کنم با این شکل که سریال «در حاشیه» کار  می شود من دیگر نمی توانم همکاری کنم چون به نظرم دیگر دوران طنزهای این تیپی به سرآمده است. شاید در آیتم که زمان کوتاهی دارید، بتوانید به خاطر اثرگذاری بیشتر این چنین عمل کنید اما این مدل داستانی درواقع در مجموعه هایی چون «شب های برره» و «قهوه تلخ» جواب می دهد چون ناکجاآباد است، در کار روز و در بیمارستان مردم چنین شخصیت هایی را باور نمی کنند. 

اگر شما همه چیز را دست کم بگیرید مردم هم حرف شما را دست کم می گیرند

نویسنده سریال «شب های برره» اظهار کرد: من و مهران مدیری خیلی با هم دوست و صمیمی هستیم اما شرایط به گونه ای نیست که بتوانیم در این کار با یکدیگر همکاری کنیم. این جنس از کمدی با این اغراق و فانتزی شرایط ویژه ای دارد و به محل و مکان بخصوصی نیاز دارد.

الوند به فرم و نگاه در کارهای رئال و فانتزی اشاره کرد و گفت: نمی توان به کار روز و رئال جامعه با این نگاه پرداخت، اگر شما همه چیز را دست کم بگیرید مردم هم حرف شما را دست کم می گیرند. حتی به نظر من پزشکان اشتباه کردند که اعتراض کردند چون آنچه ما ساخته بودیم فضایی داشت که هیچ ارتباطی با آنها پیدا نمی کرد و آنها با این اعتراض خود را به این فرم نزدیک کرده بودند.

نویسنده سریال «پایتخت» درباره سختی نگارش فیلمنامه های طنز و خنداندن مردم گفت: خنداندن ملت ایران کار بسیار سختی است چون خودشان آدم های طنازی هستند از طرف دیگر اینکه بتوانید افراد بی پول، گرفتار، سیاست زده، کلافه و... را بخندانید واقعا به تلاش بسیاری نیاز دارد.


منبع: مهر
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها