به گزارش
پایگاه 598، فلفل قرمز که تا 13 درصد متابولیسم بدن را افزایش مي دهد، نقش موثري در کاهش وزن دارد.
پیام فرحبخش بیان کرد: یک فنجان فلفل قرمز که 150 گرم وزن آن است حاوی 46 کالری انرژی، 9.5 گرم کربوهیدرات و 3 گرم فیبر است.
وی افزود: همچنین فلفل قرمز حاوی ویتامین های A ، C ، K ، B1 ، B2 ، B3 ، B5 و B7 است.
فرحبخش
ادامه داد: عناصری از قبیل کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، منگنز و
مقدار کمی اسیدهای چرب امگا3 و امگا6 در فلفل قرمز موجود است.
این
متخصص تغذیه اظهار داشت: از آنجایی که مصرف فلفل قرمز باعث افزایش 13 درصدی
سوخت و ساز و متابولیسم بدن میشود، مطالعات نشان میدهد نقش کاهش دهندهی
وزن بدن را ایفا میکند.
وی تصریح کرد: بنابراین به افرادی که
رژیمهای کاهش وزن دارند، توصیه میکنیم از این سبزی کم کالری و پرخاصیت در
وعده های ناهار و شام استفاده کنند.
فرحبخش خاطرنشان کرد: اما از
آنجایی که فلفل قرمز همانند برخی دیگر از سبزیها و میوهها دارای مواد
آلرژن است، میتواند موجب بروز حساسیتهای پوستی به شکل خارش، قرمزی و تورم
شود، پس افرادی که به این ماده غذایی حساسیت دارند، بهتر است آنرا از لیست
غذایی خود خارج کنند اما افرادی که مشکل حساسیتی ندارند، میتوانند فلفل
قرمز را به شکل آسیاب شدهی آن در غذاها استفاده کنند یا چند عدد آنرا
همراه با وعدهی ناهار و شام مصرف کنند