وی با تقدیر از سریالهای «پایتخت۴»، «دردسرهای عظیم» و «گاهی به پشت سر نگاه کن» و خصوصا پیامهای رمضانی سریال «پایتخت۴»، این برنامهها را در جلب رضایت مخاطبان موفق دانست و ضمن قدردانی از دستاندرکاران، کارگردانان، تهیهکنندگان و هنرمندان با سنجیده خواندن این آثار بر لزوم درک بایستههای محیط رقابتی کنونی تاکید کرد.
رییس رسانه ملی عنوان کرد: برنامههای «جشن رمضان»، «خندوانه» و «ماه عسل» به لحاظ تنوع آیتم، ساختار متفاوت و مهمانان ویژه از کیفیت بهتری نسبت به گذشته برخوردار بوده و برنامههای «جمعخوانی قرآن کریم» که از اقصی نقاط کشور در شبکههای سراسری انعکاس یافت و همچنین سایر برنامههای مذهبی شبکهها، نشان از برنامهریزی محتوایی مناسب برای این ایام داشت و قابل تقدیر است.
سرافراز اضافه کرد: بعضا اشکالاتی جزیی نیز مشاهده میشد، که این موضوع بیشتر برای برنامههای زنده هر روزه رخ میدهد و لزوم تشکیل یک اتاق فکر دائمی برای این برنامهها احساس میشود تا بیش از پیش هدایت شوند.
وی افزود: البته جریاناتی در خارج از سازمان سعی داشتند تا با توسل به مطالب خلاف واقع، مردم را در این ماه پرفیض و برکت از رسانه ملی جدا کنند. مثلا بحث های مخالفت صداوسیما با توافق ژنو یا صلح امام حسن(ع) را مطرح کردند تا تاثیر رسانه را کم کرده و اعتماد مردم از رسانه ملی سلب شود که البته موفق نشدند و سیما توانست با تولید برنامههای مناسب و پرمحتوا، اعتماد مخاطب را بیشتر از گذشته جلب کند.