کد خبر: ۳۲۸۱۷۱
زمان انتشار: ۱۳:۱۹     ۰۴ مرداد ۱۳۹۴
موسسه توراتو اند اسوشیتس در تحقیقی جدید امکان ایجاد بازارهای جدید در ایران پس از توافق هسته ای را بررسی کرده است.
به گزارش پایگاه 598، تسنیم به نقل از پایگاه خبری ویند پاور انجنیرینگ خبر داد، موسسه توراتو اند اسوشیتس در تحقیقی جدید امکان ایجاد بازارهای جدید در ایران پس از توافق هسته ای را بررسی کرده است. در این تحقیق آمده است:

هرچند کنگره آمریکا هنوز توافق هسته ای را امضا نکرده است، اما بقیه جهان متمدن با آن همراه شده است. ایران از نقطه نظر جذابیت های بازارش، در حال حاضر دارای ظرفیت تولید بیش از ۶۸ گیگاوات برق است و پیش بینی می شود بر مبنای تقاضای تجاری و مصرفی، هر سال حدود ۴ تا ۵ گیگاوات به تولید برق آن اضافه شود. سرمایه گذاری قابل توجه در زیرساخت های توزیع برق فعلی در حال انجام است و پیش بینی می شود این سرمایه گذاری در طی چند سال آینده، سالانه ۷ تا ۸ درصد رشد کند.

ایران دارای پتانسیل تولید برق از انرژی های تجدید پذیر به میزان ۴۰ گیگاوات است که ۱۰ گیگاوات آن از انرژی خورشیدی و ۳۰ گیگاوات آن حاصل از انرژی باد است. این در حالی است که برآوردها از پتانسیل ها از تولید برق بادی در ایران چند سال پیش ۱۵ گیگاوات بود. ایران تا پایان سال ۲۰۱۴ دارای بیش از ۲۰۰ توربین بادی با توانایی تولید ۲.۵ گیگاوات بوده، در حالی که این رقم در سال ۲۰۱۲ حدود ۱۲۰ مگاوات بود و این به معنای افزایشی سریع در یک مدت بسیار کوتاه است.

مناطق کوهستانی ایران در مرزهای شمالی این کشور دارای بیشترین پتانسیل تولید برق بادی هستند و مزارع تولید انرژی بادی در استان های گیلان و خراسان رضوی فعال اند.

توسعه دهندگان داخلی از مدتی قبل به سوی تولید انرژی بادی در ساحل روی آورده اند، اما به گفته رئیس انستیتوی ملی اقیانوس شناسی ایران، توربین های بادی شناور بر روی دریا برای تامین برق جزایر ایرانی در تنگه هرمز در نظر گرفته شده است.

شرکت سوزلون هند به شکلی فعالانه به دنبال بازار انرژی های تجدید پذیر ایران است و اخیرا سفر تولسی تانتی، رئیس این شرکت به ایران اعلام شده است. شرکت های دیگری نیز در این زمینه در ایران فعال هستند. مقامات تجاری چین هم برای گفت و گو در مورد توسعه انرژی های تجدید پذیر سفرهایی را به ایران داشته اند. شرکتهای ویندی و گوئودین یونایتد پاور قراردادهایی را نیز با ایران منعقد نموده اند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها