به گزارش پایگاه 598، در حال حاضر مثل طعمهای شیرین، تلخ، شور، ترش و اومامی(طعم خوشایند) است و
طعم منحصر به فرد و ناخوشایندی است که «Oleogustus» نامیده شده است.
پروفسور
ریچارد مت از دانشگاه پوردو اظهار کرد: چربی مزهای متفاوت از دیگر مزهها
دارد. نتایج بررسی در بین زنان و مردان نیز نشان داده است که چربی طعمی
تلخ و آزاردهنده دارد و برای افراد گاهی ناخوشایند است.
محققان
گفتند: شناسایی طعم و مزه جدید در مبارزه با چاقی و افزایش وزن، مؤثر بوده و
راهی برای کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی است. یافتههای این بررسی در
مجله Chemical Senses منتشر شده است.