وی افزود:21 تیر روز ملی حجاب و عفاف است اما با توجه به اینکه در این فصل از سال مدارس تعطیل هستند،پیشنهاد دادهایم تا روز حجاب و عفاف از 21 تیر به تاریخ دیگری به عنوان مثال 17 دی تغییر کند.
مسئول دبیرخانه عفاف و حجاب وزارت آموزش و پرورش بیان کرد:این پیشنهاد توسط آموزش و پرورش به وزارت کشور ارائه شده و در حال بررسی است. اگر روز حجاب و عفاف به فصل بازگشایی مدارس تغییر کند میتوانیم برنامههای متنوعی را برای جمعیت دانشآموزی اجرا کنیم اما هماکنون از این ظرفیت غافل هستیم.
خجسته در پاسخ به این پرسش که اقدامات و برنامههای انجام شده توسط آموزش و پرورش در بحث حجاب و عفاف چندان تاثیرگذار نیست، اظهار داشت: این گونه نیست. در زمینه حجاب و عفاف فقط آموزش و پرورش متولی نیست باید توجه داشت که خانواده در این زمینه نقش مهمی دارد چرا که دانشآموز در بستر خانواده رشد کرده و تربیت میشود و پس از آن در مدرسه و در میان سایر دانشآموزان قرار میگیرد.
وی تصریح کرد:صدا و سیما،فیلمهای تولید شده، بازیگران و هنرمندان و شرایط فعلی جامعه در بحث حجاب و عفاف از جمله عواملی است که باعث میشود نتایجی را که مدنظر داریم در مدارس عملیاتی نشود.
مسئول دبیرخانه عفاف و حجاب وزارت آموزش و پرورش گفت:از همکاری موسسات مردم نهاد و غیردولتی از جمله موسسه ریحانة النبی برای فرهنگسازی حجاب و عفاف در جامعه استفاده میکنیم. به گونهای که کارشناسان این موسسات فعال در عرصه حجاب و عفاف تحت نظارت آموزش و پرورش به مدارس رفته و آموزشهایی را برای دانشآموزان دارند.
خجسته درخصوص بودجه اختصاص یافته برای ترویج حجاب و عفاف در مدارس عنوان کرد:در وزارت کشور هر دو هفته یک بار جلسهای را در رابطه با حجاب و عفاف داریم.
در این جلسات بارها مطرح شده که هیچ اعتبار و بودجه مصوبی تحت عنوان حجاب و عفاف در دستگاهها وجود ندارد. البته در آموزش و پرورش از ظرفیت مدارس و همکاری خانوادهها و موسسات مردم نهاد برای اجرای برنامههای مختلف بهرهمند میشویم و نبود بودجه چندان به برنامهها لطمه نزده است.