کد خبر: ۳۲۴۵۱۵
زمان انتشار: ۱۱:۱۱     ۱۴ تير ۱۳۹۴
Bisphenol-A یک ماده شیمیایی است که در بسیاری از بسته بندی های مواد خوراکی و ظروف چون قوطی های کنسرو، کاغذهای رسید و پلاستیک های پلی کربنات یافت می گردد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران، این ماده شیمیایی قادر است به راحتی به بدن را یابد. در واقع بسیاری از مردم به عنوان مصرف کننده مقدار اندکی از این ماده را در سیستم های بدنی خود خواهند داشت.
 
دانشمندان همیشه این اطمینان را به افراد داده اند که با قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خطر جدی آنها را تهدید نمی کند، اما در حال حاضر محققان بر این باورند که ماندگاری BPA در بدن باعث بروز چاقی می شود.مطالعات نشان می دهد که BPA به جای آنکه به وسیله کبد محافظت شود توسط تماس با سلول های بدن به رشد چربی کمک می کند.
 
باید گفت که نادیده گرفتن خطرات بهداشتی این ماده شیمیایی با پیامدهای جدی روبروست. تقریبا روزانه مردم از طریق محصولات کنسروشده و ظروف پلاستیکی مواد غذایی در معرض این ماده شیمیایی قرار دارند که متاسفانه مصرف این خوراکی ها اجتناب ناپذیر است.
 
به عبارت دیگر BPA همانند گردوغبار موجود در هوا به وسیله آبهای بسته بندی شده مصرفی نیز با بدن در تماس هستند. لذا بازار مواد غذایی این روزها به سیلی از ترکیبات شیمیایی تبدیل شده اند که به راحتی حجم بالایی از این مواد خطرناک را وارد بدن می کنند.
 
گفتنی است مواد شیمیایی BPA پس از 6ساعت قرار گیری در معرض کبد تقریبا نیمی از غلظت آن متابولیز شده و به ماده BPA Glucuronide تبدیل می گردد. اگرچه کبد وظیفه فیلتر بدن و حفاظت آن را در برابر مواد شیمیایی دارد اما همیشه قادر به خنثی کردن مواد مضر را ندارد و در واقع متابولیسم بدن تنها پاک کنندگی نیست.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها