وی افزود: در راستای خروج گروه از معضل مالی برنامه ای را طراحی کردیم و آن را "برنامه جهش" نامیدیم و شرکت بر اساس این برنامه باید از لحاظ تولید، مهندسی، مالی و سایر فعالیت ها اصلاح شود وبتواند به تولید 2200 دستگاه تا پایان سال دست یابد و لذا نیاز به اصلاح و باز مهندسی در بعضی قسمت ها وجود داشت.
مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا افزود: بر همین اساس باید یک انرژی جدیدی به مجموعه تزریق می شد و لذا از آقای شجاعی که مدیری قابل، مطلع و با تجربه در زمینه مالی است خواستیم که در این حوزه به ما کمک کند.
وی تصریح کرد: آقای شجاعی از مدیران بسیار مسلط و آگاه به مسائل مالی هستند و بزرگترین خصیصه ایشان مشارکت جویی و فعالیت زیاد در این حوزه است و امیدوارم بتوانیم با کمک ایشان این برنامه جهش را که برنامه ریزی کردیم با کمک سایر همکاران انجام دهیم.
در این برنامه شجاعی نیز ضمن بیان سابقه کاری خود در حوزه های مختلف از ابتدای انقلاب و حضور در عرصه های مختلف مالی در کشور گفت: از همکاران انتظار دارم که برای رفع مشکلات مالی موجود در گروه با تمام وجود به بنده کمک کنند چرا که در مجموعه مالی تمامی فعالیت های شرکت تبدیل به عدد و رقم شده و قابل ارائه می شود و این زنجیره نهایی در شرکت می باشد.
وی اظهار امیدواری کرد: که با حسن نیت و تلاش همه بتوانیم کمکی به صنعت خودرو و شرکت سایپا نماییم و در جهت اهداف این مجموعه و اعتلای نام سایپا گام برداریم.
ابراهیم آقا پور نیز در این مراسم ضمن بیان گزارشی از عملکرد مالی خود در مدت حضورش در این معاونت گفت: اصلاح چارت سازمانی، ادغام دو معاونت مالی و اقتصادی پس از بررسی های فراوان، استرداد حقوق و عوارض گمرکی و وصول بیش از 40میلیارد در سال از این منظر و ایجاد رویه در این موضوع، جابجایی مدیران مالی به جهت ارتقای سیستم و بهره گیری از مدیران قابل و متخصص داخل سیستم از جمله کارهایی بود که در این مدت توانستیم انجام دهیم.
شایان ذکر است که آقاپور باحکم مدیر عامل گروه به سمت عضو موظف هیات مدیره شرکت سازه گستر منصوب شد.