وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

  •  
      
کد خبر: ۳۲۳۲۵۱
زمان انتشار: ۱۲:۰۵     ۰۸ تير ۱۳۹۴
یک مقام مسئول در وزارت کار تعداد افرادی که هم اکنون از مقرری بیمه بیکاری استفاده می کنند را ۱۷۸ هزارنفر اعلام کرد و گفت: حداقل و حداکثر پرداختی بیمه بیکاری ۶ تا ۵۰ ماه است.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از مهر، کریم یاوری مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه گفت: اداره کل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وظیفه حمایت اجتماعی و پرداخت مقرری بیمه بیکاری افرادی را برعهده دارد که برخلاف میل خود بیکارشده اند.

 وی تعداد این افراد را تاپایان اردیبهشت سال جاری ۱۷۸ هزارنفر اعلام کرد و افزود: براساس فرمول های تخصصی این قبیل افراد حداقل ۶ و حداکثر ۵۰ ماه مقرری بیمه بیکاری دریافت می کنند.

وی اظهارداشت: امیدواریم با به نتیجه رسیدن اصلاح قانون بیمه بیکاری، حمایتی بیشتر از جمعیت کارگرانی شود که برخلاف میل باطنی خود بیکارشده اند. همچنین امید داریم بتوانیم برای این افراد اشتغال مجدد ایجاد کنیم.

این مقام مسئول در وزارت کار تاکید کرد: در سال گذشته برای ۱۴ هزارنفر از مقرری بگیران بیمه بیکاری اشتغال مجدد ایجاد شد. مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه بر حمایت از پایداری مشاغل تاکید کرد و افزود: در خصوص بنگاه های اقتصادی مشکل دار تلاش شده ضمن رسیدگی به آن واحدها آسیب شناسی از آنها را نیز در دستور کار خود قرار دهیم و برای محورهای مطرح شده از معاونت تعاون وزارتخانه انتظار همکاری داریم.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام