ایسنا: متخصصان دانشگاه كوب در ژاپن دريافتهاند كه مصرف مداوم چاي همچنين
ميتواند تغييرات آسيب رسان و مخرب در خون را كه ناشي از خوردن غذاهاي چرب
هستند و منجر به بروز ديابت ميشوند، سركوب و متوقف كند.
روزنامه
ديلي ميل در گزارشي دراينباره نوشت: در اين مطالعه متخصصان براي گروهي از
موشها يك رژيم غذايي پرچرب و براي گروهي ديگر يك رژيم غذايي معمولي در نظر
گرفتند. سپس هر دو گروه به گروههاي كوچكتري تقسيم شدند و به آنها آب،
چاي سياه و چاي سبز داده شد. اين مطالعات مدت 14 هفته طول كشيد.
در
پايان آزمايشات معلوم شد گروهي از موشها كه از هر دو نوع چاي سبز و سياه
استفاده كرده بودند، توانستند با افزايش وزن و ايجاد چربي شكمي در ارتباط
با مصرف غذاهاي چرب، مقابله كنند. اما از طرف ديگر چاه سياه علاوه بر
جلوگيري از كاهش وزن همچنين توانست عوارض مضر و زيان بار ناشي از خوردن
چربي بر روي عروق خوني را به ميزان چشمگيري كاهش دهد.