به گزارش پایگاه 598 به نقل از مهر، محققان می گویند شیره گرفته شده از خرما خواص ضدباکتریایی دارد و می
تواند با بسیاری از باکتری های بیماری زا مانند استافیلوکک طلایی و اشرشیا
کولی و انتروکک و پسودومونا مقابله کند.
به گفته محققان ترکیبات
فنولی موجود در خرما که در شیره آن هم موجود است موجب این اثر ضد میکروبی
می شود. آنها نشان داده اند که وجود شیره خرما در محیط کشت میکروب های
بیماری زا که نام آنها ذکر شد می تواند در عرض ۶ ساعت رشد آنها را متوقف و
مهار کند و این بیش از سرعت تاثیر عسل بر میکروب ها است.
به عقیده
محققان مصرف خرما یا شیره آن می تواند به علت داشتن خواص ضدباکتریایی
تاثیرات مفیدی داشته باشد که از این نظر هم ردیف یا حتی بهتر از عسل است.