به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران، افراد ماه مبارک رمضان از مصرف غذاهای چرب خودداری کنند
و سعی کنند غذاهایشان را به صورت پخته و بخار پز میل کنند.
برلیانت
بزرگمهر رئیس انجمن تغذیه ایران اظهار کرد: افراد روزه دار در ماه رمضان
سعی کنند تا حد امکان از غذاهایی که چربی بالایی دارند یا چرب هستند خود
داری کنند و غذا را به صورت بخار پز و پخته مصرف کنند.
وی در این
خصوص تاکید کرد: مواد غذایی پخته را به صورتی که تمام آب حاصل از آن را میل
کنند چون ویتامینها و املاح و مواد معدنی زیادی وارد آب غذا میشود.
بزرگمهر
خاطر نشان کرد: بنابراین چربی در ماه رمضان باید کمتر از حد معمول باشد و
مصرف روغنهای جامد نباتی و حیوانی، کره، سس سفید، انواع دسرها، شیرینیها و
شکلاتها را کاهش دهند و از روغنهای مایع گیاهی مانند زیتون و دانههای
گیاهی از قبیل پسته، بادام، فندوق و بادام زمینی استفاده کنند.
رئیس
انجمن تغذیه ایران تصریح کرد: روزهداران از مصرف انواع دسرها و
شیرینیجات در ماه رمضان خودداری کنند و توصیه میشود به خصوص افراد چاق
به جای استفاده از زولبیا و بامیه از خرما استفاده کنند زیرا زولبیا، بامیه
دارای قند و روغن زیادی هستند.