کد خبر: ۳۲۰۶۵۱
زمان انتشار: ۱۰:۴۰     ۲۵ خرداد ۱۳۹۴
رئیس سابق سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه گره زدن سرنوشت بازار سرمایه به نتیجه مذاکرات اشتباه است، گفت: به نتیجه رسیدن مذاکرات یا موفق نبودن آن اثر کوتاه‌مدتی روی بازار سرمایه خواهد داشت.
به گزارش پایگاه 598،  علی صالح‌آبادی با بیان مطلب فوق افزود: رفع تحریم‌ها زمانی می‌تواند به رشد تولید و گردش کالا در اقتصاد کشور کمک کند که اتصال سیستم مالی ایران به دنیا و بهرمندی از تسهیلات مالی خارجی را در پی‌داشته باشد.

رئیس سابق سازمان بورس و اوراق بهادر، یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های بازار سرمایه در مسیر تعادل و افزایش حجم معاملات را ایجاد تحولات مثبت در فضای واقعی اقتصاد دانست و گفت: اتفاقات مثبت باید کمک کند بنگاه‌های مالی بتوانند راحت‌تر محصولات خود را بفروشند و گردش سرمایه در کشور بهتر شود و رشد تولید و سودآوری در بنگاه‌های اقتصادی را در پی داشته باشد.

وی، تنگنای اعتباری در اقتصاد کشور را دیگر مشکل بخش اقتصادی بیان کرد و ادامه داد: در حال حاضر بانک‌ها هم متاثر از چالش نقدینگی و مشکلات بخش تولید و تقاضا هستند که سبب می‌شود بنگاه‌ها به‌رغم تولید خوب، نتوانند فروش مناسبی داشته باشند و به این ترتیب تسهیلاتی را که بانک‌ها ارائه کرده‌اند، دوباره به چرخه بانک‌ها برگردانند یا با تاخیر برگردد.

صالح‌آبادی، مهم‌ترین تحول برای رشد بازار سرمایه را ایجاد تحرک در بخش واقعی اقتصادی و رفع تنگنای مالی و اعتباری دانست و ادامه داد: آنچه در بازار سرمایه اهمیت دارد، قیمت‌های جهانی کالاها است که بر روی شاخص بازار مالی ما بسیار موثر خواهد بود و رشد قیمت نفت سبب رشد درآمدهای دولت و پیشرفت پروژه‌های عمرانی می‌شود و می‌تواند تاثیر مثبتی بر اقتصاد داشته باشد. در همین حال مدیرعامل شرکت کارگزاری کالاسپهر، در گفت‌وگو با نسیم حاکم شدن رکود بر بازار سهام را عاملی خسته‌کننده برای تعدادی از فعالان بازار سرمایه برشمرد و گفت: این عامل سبب شده تا آنها سهام خود را به هر قیمتی فروخته و از بازار خارج شوند.

محمد کفاش پنجه شاهی، با اشاره به جو روانی حاکم بر بازار سرمایه افزود که در حال حاضر، متاسفانه خریداران سهام ضعیف بوده و همین ضعف در خرید هم سبب شده تا بازار رمقی برای صعود نداشته باشد و ادامه داد که این عوامل بازار سهام را تحت فشار قرار داده است.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها