وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۳۲۰۵۰
زمان انتشار: ۱۱:۵۰     ۰۴ دی ۱۳۹۰
سخنگوی قوه قضائیه گفت: برخی اموال گروه آریا در خارج از کشور شناسایی شده اما هنوز هیچ بخشی از آن به کشور بازگردانده نشده است.
حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی‌اژه‌ای سخنگوی قوه قضائیه در حاشیه همایش گردهمایی مدیران ستادی و استانی ثبت اسناد و املاک کشور در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه آیا اموال شناسایی شده گروه آریا در خارج از کشور بازگردانده شده است یا خیر؟ اظهار داشت: این اموال شناسایی شده اما هنوز میزان آن برآورد نشده است.

وی ادامه داد: در این زمینه از پلیس بین‌الملل اطلاعات برخی متهمان و کارشناسان مربوطه استفاده شده است اما هنوز چیزی از این اموال به داخل کشور بازگردانده نشده است.

محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به سؤال خبرنگار دیگری درباره اینکه آیا پورمحمد قائم مقام بانک مرکزی ممنوع‌الخروج شده است یا خیر؟ گفت: ایشان از زندان آزاد شده است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام