پسته سرشار از ماده اي به نام فيتوسترول است كه سطح كلسترول خون را پايين مي آورد.
به
گزارش برنا، سعيد حسيني متخصص تغذيه و رژيم درماني اظهار داشت: مغز پسته
داراي مقدار زيادي پروتئين گياهي و مواد نشاسته اي است و اين دانه كوچك
سرشار از مواد معدني مانند پتاسيم، كلسيم، روي و منيزيم است كه بسياري از
نيازهاي بدن را تامين مي كند.
وي افزود: روي موجود در پسته، در رشد
سلول ها و بافتهاي بدن بسيار موثر است و وجود كلسيم و آهن در پسته به
استحكام بخشيدن استخوان و دندان ها همچنين درمان بيماري هايي مثل كم خوني
هاي ناشي از فقر آهن كمك مي كند.
حسيني تصريح كرد: پسته داراي مقدار
زيادي پروتئين است آن قدر كه مي توان آن را در كنار گوشت و حبوبات به عنوان
يكي از منابع غني پروتئين به شمار آورد همچنين خوردن پسته براي بالا بردن
حافظه و تقويت ذهن هم مفيد است.
وي يادآور شد: پسته همچنين منبع غني
فيبر و ويتامين B6 نيز هست و ميزان پتاسيم موجود در هر 30 گرم پسته با
پتاسيوم موجود در يك پرتقال برابري مي كند.