کد خبر: ۳۱۸۶۵۸
زمان انتشار: ۱۸:۳۹     ۱۰ خرداد ۱۳۹۴
روحانی در جمع فرمانداران کشور از عدم ورود به انتخابات و بی‌طرفی دولت در انتخابات حرف زده و این در حالی است که رفتار برخی از افراد کابینه‌اش خلاف این امر را نشان می دهد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فردا ، دیروز رئیس دولت یازدهم در جمع فرمانداران خود از عدم ورود به دولت در انتخابات گفت و مجموعه تحت امر خود و دیگر دستگاه های کشور را به عدم ورود به انتخابات توصیه کرد. رئیس‌جمهور در بخشی از سخنان خود گفت: اینکه دولت بخواهد به عنوان حامی از این حزبیا آن گروه وارد انتخابات شود، به هیچ عنوان چنین چیزی نخواهد بود.

 

وی افزود: دولت، حزب و جناح نیست، فرای حزب و جناح است، مجری قانون است؛ باید قانون را اجرا کند.

روحانی ادامه داد: البته دولت باید پایش را از رقابت‌های سیاسی کنار بکشد، اما این بدان معنا نیست که شبه دولتی‌ها بخواهند بیایند یا قوای دیگر حق ورود دارند. همین جا اعلام می‌کنم در انتخابات آتی در اسفند ماه رئیس‌جمهور به عنوان مجری قانون اساسی وارد عمل می‌شود.

وی تاکید کرد: همه مقامات مسئول، همه قدرت‌ها، همه مسئولان رده‌ بالای کشور که مسئولیت‌شان فرای حزب جناح است، نباید کاری کنند که تهمت به آنها زده شود. شیوه عمل نباید به گونه‌ای باشد که شائبه‌ای به میان بیاید.

این حرف های رئیس محترم جمهور در حالی است که نگاه مجموعه پایین دستی و کنایه های شخص ایشان خلاف این گفتار را نشانه می روند.

پیام نوروزی کنایه آمیز 

در اولین این اقدام ها روحانی در پیام نوروزی خود با بیانی کنایه دار از مجلسی حرف زده بود که در شان ملت باشد وی گفته بود: دست به دست هم دهیم، مجلسی را بسازیم که شایسته این ملت بزرگ ایران است و مجلس خبرگانی را بوجود آوریم که ثبات بیشتر برای کشور و آرامش بیشتر برای افکار عمومی جامعه ما بوجود آورد و این کار با همکاری یکدیگر امکان‌پذیر است.

 

یونسی: ستاد های انتخاباتی روحانی باید فعال شوند

اما کار به کنایه و حرف در لفافه ختم نشد و اقدامات و حرف های انتخاباتی دولتی ها ادامه داشت، علی یونسی دستار ویژه رئیس جمهور از فعالیت های ستاد انتخاباتی روحانی برا انتخابات مجلس حرف زد و از تلاش برای کسب کرسی های مجلس گفت.

یونسی در در سفر به سیستان و بلوچستان در جمع اعضای ستاد انتخاباتی حسن روحانی گفته بود که: «ستادهای انتخاباتی حسن روحانی بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری راکد شده است و این به زیان دولت است. ستادهای انتخاباتی دکتر روحانی در زمان انتخابات ریاست‌جمهوری نه ‌تنها باید منسجم باشند بلکه از هم‌اکنون برای انتخابات بعدی مجلس فعالیت خود را آغاز کنند.»

از سوی دیگر حسین مرعشی خبر از فعال شدن دوباره ستاد های انتخاباتی روحانی با مدیریت نوبخت داد. خبری که اگرچه تکذیب شد اما با حضور و سخنرانی نوبخت در جمع بخش جوانان حزبش در صداقت آن خدشه وارد شد.

جهانگیری: با شکست در انتخابات مجلس کار دولت ناتمام خواهد ماند

اما شاخص تر از همه این اخبار گفته های معاون اول آقای روحانی بود.

جهانگیری در ۶ ام اردیبهشت ماه در جلسه شورای مرکزی حزب کارگزاران که ریاست آن را بر عهده دارد از خطر شکست در انتخابات برای دولت حرف زد و تاکید کرد که اگر مجلس خوبی شکل نگیرد کار این دولت ناتمام خواهد ماند.

آخرین اقدام دولتی ها البته در سطح پایین تری شکل گرفت اما رسمی تر باقی این وقایع بود.

اگرچه ورود دولتی ها به انتخابات سابقه طولانی دارد اما به نظر می رسد اقدام روحانی در رد فعالیت های دولتی ها در انتخابات بیشتر از این که سوزن به خود باشد جوال دوز به دیگر است.

جوال‌دوزی که بناست به مجموعه‌های دیگر زده شود تا هم از سوی انتخابات به سود اصلاح‌طلبان پایان برد هم حریف های دیگر را از میدان به در کند .

امید می رود هر‌چه به سمت انتخابات پیش می‌رود از این دست اقدام‌ها کاسته شده و از ورود حزبی دولتمردان به عرصه سایت کاسته شود تا شائبه دخالت دولت در انتخابات از میان برود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها