به گزارش پایگاه 598 ، محمد رسول مصائبی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه ظرفیت
تولید نشاسته و گلوکز مورد نیاز داخل وجود دارد، اظهار کرد: این واردات
موجب ایجاد اختلال در بازار و تعطیلی برخی از واحدهای تولید شده است.
وی
افزود: انجمن در حال پیگیری افزایش تعرفه واردات از طریق سازمان توسعه
تجارت است، چراکه در صورت افزایش تعرفه مشکلات ذکر شده برطرف میشود.
دبیر
انجمن صنایع گلوکز، نشاسته و مشتقات آن ادامه داد: علیرغم اینکه گلوکز،
قند مایع محسوب میشود و مورد تایید سازمان استاندارد است همچون قند و شکر
معافیت بر ارزش افزوده ندارد و واردات بیرویه در این صنعت موجب آسیب به
بدنه تولید شده است.
مصائبی با اشاره به اهمیت گلوکز در صنایع غذایی
گفت: گلوکز به عنوان قند مایع و جایگزین قند و شکر محسوب میشود و تاکنون
پیگیریهایی را از سوی سازمان امور مالیاتی کشور برای معافیت مالی این
محصول انجام دادهایم اما نتیجهای حاصل نشده است.
دبیر انجمن صنایع
گلوکز، نشاسته و مشتقات آن با بیان اینکه در اکثر کشورهای پیشرفته گلوکز
جزو ثابت سبد غذایی خانوار محسوب میشود، اظهار کرد: باید در ایران نیز
استفاده از گلوکز به جای قند و شکر فرهنگسازی شود.
وی میزان تولید
نشاسته و گلوکز در سال گذشته را حدود ۴۵۰ هزار تن عنوان کرد و گفت: از این
میزان ۱۰ درصد آن به کشورهای منطقه آسیای میانه صادر شده است.