کد خبر: ۳۱۸۳۷
زمان انتشار: ۱۰:۳۵     ۰۳ دی ۱۳۹۰
بی تحرکی مهمترین عامل دردهای اسکلتی-عضلانی است؛ محققان معتقدند که حتی 15 دقیقه بی حرکت ماندن در یک وضعیت می تواند برای سلامت شما مضر باشد.

دکتر ابراهیمی متخصص فیزیوتراپی در این مورد به باشگاه خبرنگاران گفت: همه افراد اعم از مرد و زن نبايد بيش از 15 دقيقه در یک وضعيت ثابت باقي بمانند چرا که بي‌تحركي‌هاي طولاني مدت اعم از نشستن، ايستادن‌هاي طولاني كه همگي نتيجه زندگي ماشيني است پس از 15 دقيقه سبب افت توام بافت نرم و از دست رفتن آب ديسك بين مهره‌اي مي‌شود.

وی با تاکید براینکه در وضعيت‌هاي ثابت طول رباط‌ها كاهش یافته و نقش ثباتي خود را از دست مي‌دهند، افزود: نشستن‌هاي طولاني مدت باعث ايجاد فتق ديسك كمر و فشار به اعصاب ران مي‌شود.

دكتر ابراهيمي اين بي تحركي را حتي شامل خواب شبانه دانست و گفت: از اين رو متخصصان فيزيوتراپي تمرينات نرمشي (نه تمرينات ورزشي) را مناسب‌ترين تحرك پس از خواب شبانه مي‌دانند. پس از خواب شبانه بدن آمادگي زيادي براي صدمه ديدن دارد كه اين وضعيت مشابه را در نشستن‌هاي طولاني مدت مشاهده مي‌كنيم.


**85 درصد از ايرانيان كمر درد را تجربه مي‌كنند
وی کم تحركي‌هاي ناشي از زندگي ماشيني، ترافيك‌هاي طولاني مدت و عدم رعايت اصول ارگونومي در محيط كار و منزل را عاملي براي بروز دردهاي اسكلتي عضلاني برشمرد و افزود: 80 تا 85 درصد از ايرانيان حداقل براي يك بار در طول زندگي خود كمر درد را تجربه مي‌كنند.

این متخصص فیزیوتراپی ادامه داد: نتايج مطالعات نشان داده كه حتي اين مشكلات در دانش آموزان هم بروز مي‌كند؛ به نحوي كه نتايج گزارش‌ها حاكي از آن است كه 70 درصد دانش آموزان مقطع دبيرستان و راهنمايي به نحوي از مشكلات اسکلتی-عضلانی رنج مي‌برند كه علت آن از استفاده نامناسب از كوله پشتي تا وضعيت ارگونومي نامناسب در كلاس‌هاي درس متغیر است.

وی تصریح کرد: ورزش سبک و مناسب، ايجاد وضعيت ارگونومي و خودداري از وضعيت ثابت طولاني مدت مهمترین نکات برای جلوگیری از آسیب های اسکلتی عضلانی است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها