به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا، کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی
خراسان شمالی گفت: سوپ پای مرغ جایگزینی مناسب برای قرصهای غضروف ساز است.
نسرین
علیزاده افزود: پای مرغ حاوی انواع ویتامینها نظیر ویتامین D,A، منیزیم،
کلیسیم، فسفر و دیگر مواد مغذی است. پای مرغ به رشد و نمو کودکان و
نوجوانان کمک شایانی میکند.
وی تصریح کرد: با مصرف پای مرغ میتوان
از بسیاری از بیماریهای استخوانی، پیشگیری و بسیاری از آنها را درمان
کرد. مصرف سوپ پای مرغ، کمردرد و دردهای استخوانی را کاهش میدهد. همچنین
مصرف پای مرغ علاوه بر تاثیر بر استخوان بر گوارش و حافظه تاثیر بسزایی
دارد و با استرس مقابله میکند.