کد خبر: ۳۱۷۴۳۱
زمان انتشار: ۱۱:۲۶     ۰۳ خرداد ۱۳۹۴
رييس انجمن جايگاه‌داران سوخت :
بيژن حاج محمدرضا، رييس انجمن جايگاه‌داران سوخت مي‌گويد: ما اين دروغ را سر زبان‌ها انداختيم چون برخوردها تند شده بود و بايد كاري مي‌كرديم تا ماجرا بالا نگيرد.
به گزارش پایگاه 598، روزنامه اعتماد نوشت: برخي عدم واريز سهميه‌ها را به تصميم دولت براي جبران كسري بودجه هدفمندي يارانه‌ها مرتبط مي‌دانند. برخي هدف دولت را رساندن قيمت به فوب خليج فارس مي‌دانند. در حال حاضر قيمت بنزين فوب خليج فارس هزار و ٢٥ تومان است و بعيد نيست كه دولت بخواهد همين قيمت را ملاك عمل قرار دهد؛ مقابله با قاچاق گسترده سوخت گزينه ديگري است كه برخي آن را مطرح مي‌كنند. منابع آگاه مي‌گويند دولت اعلام كرده است سهميه خودروهاي عمومي و... را بريزيد و براي خودروهاي شخصي منتظر ابلاغ دستور جديد باشيد. همين امر نشان مي‌دهد احتمالا قرار نيست سهميه‌اي واريز شود و بنزين با قيمت هزار تومان فعلا در جايگاه‌ها عرضه مي‌شود.

این روزنامه در بخش دیگری از گزارش خود نوشت: در حالي كه قرار بود ساعت ١٢ بامداد روز جمعه اول خرداد، سهميه ماهانه بنزين، ٦٠ ليتر به ازاي هر خودروي شخصي به كارت‌هاي سوخت واريز شود، اين اتفاق نيفتاد. گفتند تا دو روز آينده سهميه‌ها واريز مي‌شود چرا كه سهميه خودروهاي عمومي واريز شده است اما بيژن حاج محمدرضا، رييس انجمن جايگاه‌داران سوخت مي‌گويد: ما اين دروغ را سر زبان‌ها انداختيم چون برخوردها تند شده بود و بايد كاري مي‌كرديم تا ماجرا بالا نگيرد. وي در توضيح اين مطلب به «اعتماد» گفت: در جايگاه مسعوديه مردم منتظر واريز سهميه بودند تا بنزين بزنند، ساعت از ١٢ گذشت و اين اتفاق نيفتاد، باور مي‌كنيد برخي آن قدر عصباني شدند كه مي‌خواستند با كارگران جايگاه‌ها درگير شوند؟ همكار ما گفته بود بياييد بنزين بزنيد و پول بنزين سهميه‌اي را بدهيد، و بعدا ما‌به‌التفاوت را حساب مي‌كنيم. وي گفت: بسياري از بلاتكليفي عصبي‌تر بودند، ما هم به دروغ گفتيم اشكال نرم‌افزاري است و مشكل به زودي حل مي‌شود. او با اشاره به اينكه بهتر بود دولت حداقل متوليان توزيع بنزين را در جريان تصميمات جديد خود قرار مي‌داد، گفت: در نامه‌اي كه به آقاي زنگنه نوشتيم، اعتراض خود را به عدم واريز بنزين سهميه‌اي بدون اطلاع‌دادن به جايگاه‌داران ابراز كرديم. وي ادامه داد: ما در اين نامه به وزير نفت گلايه كرديم اين كار باعث شد كه در سه هزار و ٤٠٠ جايگاه سوخت كشور، به مردم دروغ گفته شود. يعني اگر در هر جايگاه ١٠ نفر مشغول به كار هستند، ٣٤هزار نفر به مردم دروغ گفتند، زيرا كه هيچ اطلاعي از وضعيت نداشتند. علاوه بر اين نبايد فراموش كرد كه در بسياري از جايگاه‌هاي بنزين سطح كشور، خشم مردم برانگيخته شد و احتمال درگيري به‌شدت بالا رفت. حاج محمدرضا درباره وضعيت جايگاه‌هاي پايين شهر خصوصا مسعوديه افزود: به‌طور نمونه در جايگاه مسعوديه تهران، مردم از ساعت ١١شب پنج‌شنبه در صف به انتظار واريز سهميه ايستاده بودند. بسياري از اين افراد قصد داشتند كه مسافرت كنند و در اين جايگاه قصد داشتند بنزين بزنند. وقتي سهميه‌ها واريز نشد، تنها يك جرقه كافي بود كه اتفاقات سال ١٣٨٦ تكرار شود. تنها كافي بود كه برخورد نادرستي با مردم شود تا كل جايگاه به آتش كشيده شود. به همين خاطر مسوول جايگاه به هر كسي كه در اين جايگاه بود، بنزين آزاد را به قيمت سهميه‌اي داد تا عصبانيت مردم فروكش كند و جايگاهش آسيب نبيند. در حقيقت جايگاه‌ها از روش قرض الپس‌نده براي جلوگيري از درگيري با مردم استفاده كردند و از جيب‌شان هزينه كردند تا مشكلي پيش نيايد. مسوولان بايد از خود بپرسند اگر خشم مردم منجر به درگيري مي‌شد چه كسي پاسخ مي‌داد؟ به گفته وي اين اتفاق در چند جايگاه ديگر هم افتاد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
ارسال نظرات
حسین ف
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۰:۱۶ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۴
۰
۰
دولت راستگویان
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها