همزمان با برخی اعتراضات به نتیجه انتخابات در روسیه برخی مقامات روس به ایران پیغام داده اند که مدل جدید انقلاب مخملی که در روسیه، امریکا قصد اجرای ان را دارد آزمایشی برای انجام این طرح در انتخابات اسفند مجلس در ایران می باشد.
به گزارش زاهدان پرس همچنین نشریه پرطرفدار 9 دی طی تحلیلی در اینباره نوشته است: در دنیا، دستگاههای امنیتی روسیه به خبرگی و توانایی شهره هستند و از تجارب حرفه ای ک.گ.ب نیز بهره برده اند، از این رو وقوع اعتراضات مدیریت شده اخیر در این کشور مورد انتظار کارشناسان نبود. از سوی دیگر روسیه از نزدیکی مرزهای خود شاهد پیاده سازی پروژه های انقلاب های مخملی در کشورهای اوکراین و گرجستان و .. بود، هم چنین فتنه سبز 88 در ایران را رصد کرده بود، پس مسئله چیست؟
موضوع این است که شیوه سازماندهی و مدیریت اعتراضات اخیر در روسیه با شیوه رایج انقلاب ها مخملی تفاوت داشت. برخلاف شیوه های کلاسیک که معمولاً با بسیج هدفمند طبقه متوسط شهری و اکثراً با محوریت اعتراضات در پایتخت، جرقه انقلاب مخملی زده می شد، در نسل جدید این خُدعه؛ نطفه اعتراضات در شهرهایی به غیر از «پایتخت» منعقد می شود . با جوسازی رسانه ای و عملیات روانی، اعتراضات از حاشیه کشور به مرکز تسری داده می شود و با موجی تقویت شده به حاشیه ها بازمی گردد.
مدل جدیدی که در روسیه در حال پیاده سازی(البته به عنوان پایلوت) است علاوه بر اعتراض سازی های شبه مدنی با گرایشات قومی و گروه های تجزیه طلب و گروه های تروریستی ترکیب شده است. مزایای این سلاح دموکراتیک(!) نسبت به نسل قبلی آن(انقلاب مخملی کلاسیک) آن است که؛ 1- توانایی مانور سیاسی و قدرت غافل گیری بیشتر دارد؛ 2- اعتراض های مدیریت شده چون در سطح کشور پخش شده می تواند در برابر اتهام خاستگاه طبقگی اعتراضات مقاومت کند؛ 3- کنترل اغتشاشات سخت تر است چون صحنه میدانی آن پخش شده است 4- خواسته های تجزیه طلبانه و قومیت مدارانه به کمک اغتشاشات می آید؛ 5- بخش عمده ای از مردم کشور و نه صرفاً پایتخت نشینان را درگیر می کند.
اصلاح طلبان در جلسات سری خود به آمریکایی ها قول داده اند در مرحله نظام سازی انقلاب های منطقه، به گونه ای ایران را مشغول به داخل سازند تا «نظام جمهوری اسلامی» الگوی کشورهای منطقه قرار نگیرد.در همین راستا با کمال بی شرمی و پررویی از الآن به برخی رهبران منطقه نامه زده اند.
حزب منحله مشارکت در حوزه جوانان و اقشار و زنان در داخل و خارج کشور کمیته تشکیل داده است. آنها میخواهند از فردای انتخابات مجلس، موجی از اعتراضات را در سراسر کشور به صورت مصنوعی راه اندازی کنند و با ارتباط گیری و برقراری لینک با کانون های انقلابی منطقه، القا کنند که بله موج دومینووار انقلاب های منطقه به ایران رسید!! کدهای این سناریوی خبیثانه این است که گروهک نهضت آزادی با راشد الغنوشی(از رهبران انقلاب تونس) مکاتبه کرده و محمدرضا خاتمی وقیحانه به حزب الله و حماس نامه نگاشته است...
از قبال مدل روسی انتخابات آمریکایی ها می خواهند با استفاده از عقبه خیانتکار اصلاح طلبان فتنه گر در ایران به همراه سیاه لشگری از گروهک های تجزیه طلب و قومیت گرا و با یاری بی بصیرتی نامزدهایی که به رأی های طایفگی و قومیتی دل بسته اند، کد «تقلب» را به دور افتاده ترین شهرستان ها و حتی روستاها ببرند.
برای رسانه های آمریکایی، «خون» مهم است چه در تهران ریخته شود و چه در درگیری طایفه ای و قبیله ای در گوشه کشور. استراتژی آنها این است که به نامزدهای شکست خورده در حوزه های شهرهای حاشیه ای و یا شهرستان ها، القا کنند که تقلب شده است و آنها هم فراخوانی برای اعتراض هواداران خود داشته باشند. اگر کانون فتنه 88 صرفاً در تهران بود، طراحی فتنه انتخاباتی بعدی برای حداقل 20 شهر و شهرستان کوچک و بزرگ است(اغتشاشات روسیه در بیش از 70 شهر و منطقه روی داده است).
همچنین اصلاح طلبان منافق در یکی از جلساتی که با آمریکایی ها خلوت کرده بودند به آنها قول داده اند «3 ماه ایران را مشغول داخل سازند». هدف آمریکایی ها، بمباران رسانه ای ایران به بهانه اعتراضات احتمالی پس از انتخابات است تا به قول خودشان جمهوری اسلامی ایران را به «ایران تحقیرشده و ایران کوچک شده» تبدیل کنند و بُرد استراتژیک و منطقه ای ایران را کنترل کنند.
Image
اما با تشریح ابعاد مختلف سناریو جدید آمریکا در ایران که مدل روسی – مخملی جدید- عنوان می شود در اقدامی قابل تامل لیدر طیف مکی در خطبه های این هفته مسجد مکی زاهدان نه تنها مانند اصلاح طلبان فتنه گر اوضاع کشور را بحرانی نشان داد بلکه تلویحا خواستار حضور برخی فتنه گران در انتخابات مجلش شد و همچنین به صورت تلویحی به شورای نگهبان نیز حمله کرد.
گرچه تا این قسمت از خطبه های وی ادامه بازی در پازل اصلاح طلبان و تکرار حرف های افرادی همچون سید محمد خاتمی می باشد ولی در قسمتی از اظهارات وی به خوبی می توان از بازی وی در پازل مدل روسی انتخابات مجلس رمز گشایی کرد.
وی در قسمتی از خطبه های خود گفته است: "اگر به این سخنان خیرخواهانه توجه نشود و زمینه آشتی و وحدت ملی در کشور با سعه صدر فراهم نگردد، بحرانها تشدید خواهد شد و این به نفع جناح حاکم نیست و تنها راه برون رفت از بحرانها برگزاری یک انتخابات ملی آزاد و سالم با در نظر گرفتن خواسته های همه مردم ایران است."
در اینباره نکات ذیل قابل تامل و بررسی می باشد:
الف: خبر لیدر این طیف و هشدار وی از تشدید بحران ها در صورتی که از اویل زمستان 89 به بعد حادثه و بحران خاصی در کشور مطرح نبوده بسیار قابل تامل می باشد.
ب: همزمان با آغاز پروژه مدل روسی در انتخابات مجلس خطبه خوانی ایشان همانند اصلاح طلبان افراطی – که قرار است نقش پیاده نظام آمریکا در اجرای انقلاب مخملی جدید داشته باشند- چه تفسیری می توان کرد؟
ج- در حالیکه در مدل جدید انقلاب مخملی قرار است در شهرهای که تنوع قومی و مذهبی و نیروهای نجزیه طلب و عناصر فعال تروریست دارد این پروژه اجرا شود و در یک نگاه خیلی اجمالی تمامی این مولفه های در سیستان و بلوچستان موجود می باشد اظهارات لیدر طیف مکی قرار گرفتن در کنار این پازل به عنوان یک مولفه کامل کننده نخواهد بود؟!
د: اگر لیدر مکی سخن از آشتی ملی و وحدت می کنند چرا خود در این سخنانشان خلاف جریان عموم ملت که در 9 دی به خیابانها ریختند و شعار های واضحی دادند عمل می کنند؟
و: سخن از اینکه راه برون رفت بحران برگزاری انتخابات ملی آزاد و سالم می باشد!، آیا اینگونه تفسیر نمی شود که مگر انتخابات قبلی تقلب شده است؟ آیا قرار است در انتخابات آینده تقلی صورت بپذیرد؟ آیا این سخنان به دنبال شبهه انداختن برای سلامت انتخابات آینده نیست؟آیا این سخنان تداعی کننده احتمال تقلب احتمالی در انتخابات آینده مجلس نیست؟ و ده ها سوال دیگر که مهمترین سوال این است که چرا محتوای این سخنان کاملا به درد بازی در پازل مدل روسی انتخابات می خورد؟!!!!
ه: مجموع اظهارات و مصاحبه های مولوی عبدالحمید در ایام فتنه 88 که نشان داد وی دقیقا همانند سران فتنه در خطبه ها سخن می گوید و دارای پیوند عمیق سیاسی با آنها می باشد آیا جای این شبهه را بوجود نمی آورد که در حالیکه قرار است اصلاح طلبان افراطی بازیگر اصلی انقلاب مخملی در انتخاب آتی مجلس باشند چه تضمینی وجود دارد که لیدر مکی اینبار نیز در پازل اصلاح طلبان همانند چنیدین انتخابات قبل بازی نکند؟ آیا چنین تضمینی وجود دارد؟!!!
نامزدهای دلسوز و هواداران بابصیرت آنها در اقصی نقاط استان باید از این طرح خطرناک اما کاملاً متحمل و جدی با خبر باشند؛ چه بسا اعتراضات ظاهراً به حق در محدوده ای کوچک در گوشه ای از شهرستان های حاشیه ای کشور، تدارکی باشد برای حرکت های تند بعدی که مقدمات قتل مردم عادی و القاء ناامنی را شکل دهد. سناریو و طراحی حوادث پس از انتخابات آتی مجلس ، که از سوی مراکز صهیونیستی تهیه شده است یک سناریو جامع و سرو ته دار است و ابعاد داخلی و منطقه ای دارد.
و همچنین زاهدان پرس در پایان هشدار می دهد که مجموعه عوامل گفته شده و نکات دیگری که اشاره نشد، «زنگ خطر» رهبر انقلاب را باید دستگاه های سیاسی و امنیتی سیستان و بلوچستان جدی بگیرند؛ انتخابات آتی از جهات امنیتی و سیاسی فوق العاده حساس و پیچیده است و هوشیاری و آمادگی مضاعف را می خواهد. واقعا اگر فتنه سال 88 به خوبی واکاوی شود و نشانه های طراحی خطرناک آینده به درستی رصد شود، غلبه بر فتنه آینده نیز «آسان» خواهد بود.
یکی از مؤلفه های بصیرت مؤمنانه، شناخت پیچیدگی ها و زوایای پنهان طراحی دشمن است؛«المومن کیس». اگر سخت تأمل کنیم و سخت هوشیار باشیم غلبه در فتنهها «سهل» خواهد بود. اگر پیشبینی نشدنیها را پیشبینی کنیم؛ هرگز غافلگیر نخواهیم شد.