به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، حاشیه هایی از سومین روز برگزاری نمایشگاه کتاب به شرح ذیل است:
*سومین روز برگزاری نمایشگاه کتاب تهران صبح روز جمعه در حالی آغاز شد که به نظر می رسید روز تعطیل مردم را به مصلی امام خمینی بکشاند، اما با این که به نسبت روزهای اول جمعیت خوبی در نمایشگاه کتاب حاضر بودند اما باز هم به نسبت سالیان قبل چشمگیر نبود. ضمن این که روز جمعه ساعت کار نمایشگاه کتاب یک ساعت هم تمدید شده بود. با این حال به نظر می رسید ناشران از فروش روزانه خود راضی بودند.
*اولین حاشیه روز سوم نمایشگاه کتاب مربوط به توقف فعالیت نشر حیان بود که به دلیل نداشتن تولید کافی در سه سال گذشته حضورش دارای ایراد قانونی بود و هنگامی که اقدام به توقف فعالیت میکردند مهدی خزعلی با ایجاد سرو صدا و فحاشی به عوامل نمایشگاه قصد حاشیه سازی و جوسازی و تهیه خوراک خبری برای رسانه های همسوی خود بود. با این حال فعالیت غرفه نشر حیان ظهر روز جمعه متوقف شد.
*در سومین روز علی جنتی وزیر ارشاد نیز به نمایشگاه کتاب آمد و از غرفه های شبستان بازدید کرد. وی گفت که برای بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب درخواست رسمی داده است. نکته مهم دیدار وی از نمایشگاه کتاب ملاقات سرزده وی با ابراهیم یزدی عضو ارشد نهضت آزادی بود که خیلی گرم و صمیمانه همراه ابزار ارادت جنتی نسبت به ابراهیم یزدی بود.(اینجا)
*برپایی غرفه خبری خبرگزاری فارس باعث شده روزانه تعدادی از مراجعه کنندگان نمایشگاه کتاب به آن رجوع و سئوالاتی را درباره نحوه فعالیت و حتی استخدام در خبرگزاری داشته باشند اما روز سوم غرفه خبری فارس یک مهمان ویژه داشت. خانمی با دو دخترش به غرفه فارس آمد و از انعکاس خبر فداکاری همسرش در واقعه آتش سوزی و نجات یک روستا از مرگ تشکر و قدردانی می کرد.
این مادر با ذکر واقعه ای که برای همسرش رخ داده از بی توجهی مسئولین نسبت به وضعیت همسرش که دو سال است به دلیل سوختگی شدید خانه نشین است انتقاد کرد.
همچنین سهیل اسعد فعال و مبلغ دینی آرژانتینی الاصل مقیم ایران نیز با حضور در غرفه خبرگزاری فارس دقایقی به گفت وگو پیرامون وضعیت نمایشگاه پرداخت.
*یکی از مهم ترین اتفاقات نمایشگاه کتاب رونمایی کتاب درباره داعش در غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی بود. «پسران دوزخ، فرزندان قابیل» کتابی است به قلم مجید پورولی کلشتری که درباره بعد اعتقاداتی گروهک تروریستی داعش است. محمود حکیمی نویسنده پیشکسوت ایران و سهیل کریمی مستندساز که مدتی نیز در عراق اسیر آمریکایی ها بود در این برنامه سخنرانی کردند. انتشار این اثر می تواند فتح بابی برای توجه نویسندگان کشور به این مسئله مهم باشد که در پیش چشم مردم ما رخ میدهد.