مسئولان شرکت استیل آذین ادعا کرده بودند هیچکدام از سهامدارانشان بدهی بانکی ندارند. ادعایی که با توجه به انتقال سهام شرکت چند روز قبل از مزایده به فرزندان هدایتی حقیقت داشت اما سازمان خصوصیسازی هدایتی را به عنوان مالک اصلی شرکت میشناخت.
بررسی اسنادی که یک سال قبل منتشر شده، نشان میدهد خریدار فعلی سرخپوشان، فقط 500 میلیارد تومان به بانک پارسیان بدهکار است. گزارشی كه سال پیش در این خصوص منتشر شد را در ادامه می خوانید:
بانک مرکزی اقدام به انتشار اسامی بدهکاران کلان بانکی کرده است. از مهم ترین بدهکاران کلان بانکی می توان به "حسین هدایتی دولابی" اشاره کرد که از طریق خرید صوری کارخانجات تولیدی زیان ده و به بهانه تولید اقدام به اخذ وام های چند صد میلیاردی بدون وثایق کافی و نامطمئن کرده است.
هدایتی با سوء استفاده از فساد بانکی در دولت قبل و با عناوینی چونت مشارکت مدنی، تولید، ضمانتنامه، ال سی و مضاربه از بانک های پارسیان، اقتصاد نوین و ملی اقدام به ایجاد یک ثروت کلان کرده است.
وی نه تنها این پول ها را وارد سیستم تولید نکرده است بلکه با استفاده از این پولها اقدام به خرید املاک به صورت قسطی کرده است. همچنین با استفاده از تزریق بخشی از این پول ها به سیستم ناسالم فوتبال، از خود یک چهره ورزش دوست و فرهنگی ساخته است.
بدهی وی در حال حاضر به فقط بانک پارسیان، 500 میلیارد تومان (5 هزار میلیارد ریال) است.
بخشی از فعالیت های وی در ادامه می آیند:
حسین هدایتی دولابی تا سال 1386 اقدام به خرید ملک از افراد مختلف با شیوه ای خاص می کرد. وی با پرداخت حداکثر 25 درصد از ارزش ملک اقدام به نوشتن مبایعه نامه می کرد و بقیه ارزش ملک را به صورت قسطی و در قالب چک های بلند مدت پرداخت می کرد.
وی با نفوذی که در سیستم بانکی داشت پس از عقد مبایعه نامه بلافاصله آن ملک را در رهن بانک قرار می داد و بر اساس آن وام های ملانی دریافت می کرد.
در واقع هدایتی با جعل عنوان تولید و با ترهین املاکی که هنوز پول آنها را کامل دریافت نکرده است وام هایی را با بهره های کم دریافت می کرد.
از دیگر اقدامات جالب توجه هدایتی فروش مجدد املاک در رهن بانک به افراد غیر می باشد. وی با استفاده از برخی اقدامات، اقدام به فروش این املاک به افراد دیگر می کند و بدون باز پرداخت اقساط، وام های دریافتی را صرف خرید املاک جدید با همین روش و فعالیت های تجاری می کند.
هدایتی با پرداخت نکردن اقساط بانک و پس از سررسید وام با اعمال نفوذ و سایر روش های خود اقدام به عقب انداختن اقدام قانونی بانک ها می کند و از فعالیت بانک در جهت مصادره اموال قبلی خود جلوگیری می کند.
در حال حاضر عمده بدهی های بانکی هدایتی مربوط به بانک پارسیان، اقتصاد نوین و ملی است که بر طبق اسناد تنها بخشی از بدهی وی به بانک پارسیان بیش از 500 میلیارد تومان (تا تاریخ 92.02.31) می باشد.
در حال حاضر ادارات حقوقی بانک های طلبکار از هدایتی و بعضی از افرادی که با هدایتی معامله کرده اند از وی شکایت کرده اند.
هدایتی بواسطه این شکایت ها چند بار نیز بازداشت شده است که هر بار از زندان آزاد شود.
در یکی از این پرونده ها، هدایتی اقدام به خرید پنت هاوس و یک واحد در برج دیپلمات در فرمانیه، دیباجی شمالی خیابان سنبل می کند و بلافاصله آنرا در رهن بانک قرار می دهد و پس از مدتی که از موعد چک های وی می گذرد و با فشار طلبکاران 2 واحد مسکونی را در نیاوران خیابان بوکان به عنوان بدهی خود به مالک تحویل می دهد. اما هر باز از سند زدن این آپارتمان ها طفره می رود و بدین ترتیب مالک جدید و قدیم و مستاجران را وارد یک چرخه فرسایشی و زیان ده می کند.
جالب تر اینکه مالک جدید قبل از اینکه ملک خود را به طور کامل دریافت کند در تاریخ 24/03/91 با اخطاریه هایی از طرف سازمان ثبت اسناد و املاک کشور مبنی بر بدهی ملک و قیمتگذاری برای مصادره آن روبرو می شود. (اسناد فروش، تعویض و ترهین این املاک موجود می باشد.)
همچنین لیست بعضی از املاک در رهن بانک وی در ادامه آمده است:
حال به جز سئوالات مختلفی که از مسئولین این بانک ها می توان داشت، باید پرسید که چگونه هدایتی که در حا حاضر ادعای خرید باشگاه های خارجی و تزریق پول به باشگاه پرسپولیس را دارد، ادعا می کند که پولی برای پرداخت بدهی خود به سیستم بانکی و سایر افراد ندارد؟
آیا ورود وی به چرخه فوتبال کشور در جهت ایجاد یک برند برای جولان دادن بیشتر وی در چرخه بانکی معیوب که میراث دولت قبل است؟