
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
این 2 بازیکن در طول فصل به دفعات با انتقادات قلعهنویی مواجه شدهاند و صادقی حتی یک بار ناخواسته با داماد سرمربی استقلال هم در ورزشگاه آزادی درگیر شد.
البته امیر از عملکرد فنی آنها ایران میگیرد و عقیده دارد آرش و امیرحسین آماده نیستند و از روزهای اوج خود فاصله دارند.
امسال قرارداد صادقی بالای یک میلیارد بود و قرارداد آرش برهانی هم حدود 850 میلیون اما عملا آنها تحت فشار بودند و کارایی خود را تا حد بسیاری از دست دادند.
شاید اگر قلعهنویی از جمع آبیپوشان جدا شود آرش و امیرحسین بمانند اما در صورت ابقای او خیلی بعید به نظر میرسد ماندنی شوند و اصلا قلعهنویی برای فصل بعد هم این 2 بازیکن را بخواهد.
آرش 2 سال قبل در آستانه جدایی از استقلال و حضور در تراکتورسازی تبریز بود که با وساطت علی فتح الله زاده در این تیم ماندنی شد.