وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۳۱۳۶۸
زمان انتشار: ۱۱:۵۱     ۲۹ آذر ۱۳۹۰
ترجمه «اجوبه الاستفتائات» حضرت آیت‌‌الله خامنه‌ای برای هفدهمین ‌بار از سوی موسسه فرهنگی الهدی با ویرایش جدید منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری رسا، «اجوبه الاستفتائات»، پاسخ مرجع عالیقدر شیعیان، حضرت آیت‌‌الله سیدعلی خامنه‌ای به پرسش‌های شرعی، برای هفدهمین ‌بار از سوی موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین‌المللی الهدی با ویرایش جدید و به زبان فارسی منتشر شد.

بر اساس این گزارش، احکام تقلید، طهارت، نماز، خمس، جهاد، امر به معروف، کسب‌های حرام، صدقه، وکالت، احکام بانک‌ها و مسائل جدید عناوین برخی از بخش‌های این اثر است. حضرت آیت‌‌الله خامنه‌ای در کتاب «اجوبه الاستفتائات» به بیش از 2100 پرسش شرعی پاسخ داده‌اند.

موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین‌المللی الهدی کتاب «اجوبه الاستفتائات» را برای توزیع در سایر کشورها و ارایه به فارسی زبانان، در قطع وزیری، 519 صفحه و شمارگان سه هزار نسخه به قیمت چهار هزار تومان برای هفدهمین‌بار منتشر کرده است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام