کد خبر: ۳۱۳۴۷۸
زمان انتشار: ۱۲:۵۷     ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴
تسنيم/ نايب رئيس فدراسيون فوتبال گفت که نحوه خصوصي‌سازي باشگاه پرسپوليس مناسب نيست و آينده مبهمي در انتظار اين تيم خواهد بود.
محمود اسلاميان درباره حضور نکونام در کادر فني تيم ملي فوتبال ايران گفت: در خصوص اين مسئله کفاشيان بهتر از هر فرد ديگري مي‌تواند نظر دهد. در نشست هيئت رئيسه در مورد حضور پيرواني به عنوان مدير اجرايي تيم ملي و نکونام به عنوان دستيار کي‌روش بحث شد که همه اعضا نظر مثبت و موافق داشتند. با اين وجود کي‌روش در مورد حضور نکونام در کادر فني تصميم گيرنده اصلي بوده و بايد تصميم نهايي را بگيرد چون وقتي فردي مسئول جايي مي‌شود بايد خودش همکاران و زير مجموعه خود را انتخاب کند و کي‌روش هم از اين قاعده مستثني نيست بنابراين از بالا نمي‌توان زير مجموعه و دستياران کي‌روش را به وي تحميل کرد.
نايب رئيس اول فدراسيون فوتبال افزود: نظر شخصي من از روز اول اين بوده که کنار کي‌روش بايد مربيان ايراني رشد پيدا کنند و از تجربيات وي استفاده شود. ما دو يا سه گزينه داشتيم که هر کدام از آنها به دليلي کنار رفتند.
وي در مورد اينکه آيا بهتر نيست نکونام ابتدا مدرک مربيگري گرفته و مدارج آن را طي کند بعد به کادر فني تيم ملي اضافه شود، تصريح کرد: نکونام سوابق زيادي در عرصه فوتبال ملي و بين المللي دارد. حدود 20 سالي است که نکونام فوتبال بازي مي‌کند و هر روز آن برايش کلاس درس بوده است ضمن اينکه او مي‌تواند در کنار فعاليتش در عرصه مربيگري دوره‌هاي مربيگري را که لازم دارد طي کند. اگر دقت کنيد اکثر مربيان موفق دنيا بازيکن بوده‌اند و دوره‌هاي مربيگري را گذرانده‌اند. سپري کردن دوره‌هاي مربيگري در کنار تجربيات ارزشمندي که نکونام دارد مي‌تواند او را تبديل به يک مربي کلاسيک کند.
اسلاميان در خصوص نايب رئيسي کفاشيان در کنفدراسيون فوتبال آسيا تصريح کرد: هر چقدر ما در رشته‌هاي مختلف ورزشي در عرصه بين المللي صاحب کرسي شويم يک گام به جلو برداشته‌ايم ضمن اينکه‌ علاوه بر کسب کرسي حفظ آن نيز اهميت بيشتري دارد. نايب رئيسي کفاشيان نيز يک گام مهم در حفظ منافع فوتبال ايران در ‌AFC و به نفع فوتبال ايران است.
وي در مورد مزايده سوم واگذاري دو باشگاه استقلال و پرسپوليس که منجر به قطعي شدن دو خريدار براي باشگاه پرسپوليس شد خاطرنشان کرد: من صددرصد موافق خصوصي‌سازي هستم اما اعتقادم اين است تا زماني‌که پايه‌هاي اقتصادي فوتبال ما به رسميت شناخته نشود بعيد مي‌دانم خصوصي سازي آينده روشني داشته باشد. اگر به وضعيت باشگاه‌هايي مثل داماش، پديده، راه‌آهن، ابومسلم نگاه کنيد خيلي راحت‌ به اين نتيجه مي‌رسيم چرا که موفق نبوده‌ايم.
نايب رئيس فدراسيون فوتبال تاکيد کرد: در چنين شرايطي‌ منابع درآمدي در فوتبال ايران براي باشگاه‌ها به معناي واقعي وجود ندارد. به عنوان مثال درآمد حق پخش تلويزيوني که چيزي حدود 60 درصد درآمد يک باشگاه است در فوتبال ايران به رسميت شناخته نشده است.
اسلاميان يادآور شد: بر فرض اگر يکي از دو متقاضي فعلي خريد باشگاه پرسپوليس در مزايده برنده شوند، تداوم حضور آنها در شرايط سخت فعلي فوتبال ايران اهميت بيشتري دارد. هر يک که برنده شود بايد سالي حدود 30 ميليارد تومان اقساط خريد باشگاه را داده و حداقل سالي 30 ميليارد هم براي تيم هزينه کند. آيا چنين هزينه‌اي در فوتبال ايران توجيه منطقي دارد؟ برگشت اين پولي که هزينه شده چقدر است؟
وي اضافه کرد: بايد ابتدا صاحب يک تجربه موفق خصوصي سازي در يکي از باشگاه‌هاي کشور مي‌‌شديم و بعد به سراغ باشگاه‌هاي استقلال و پرسپوليس مي‌رفتيم. آيا خصوصي سازي اين دو باشگاه که ميليون‌ها قلب به عشق آنها مي‌تپد با خصوصي سازي يک کارخانه فرقي ندارد؟ در چنين وضعيتي همچنان معتقدم فوتبال ايران قابليت خصوصي سازي به معناي واقعي را ندارد و اگر هر يک از اين خريداران هم برنده مزايده شوند آينده مبهمي در انتظار باشگاه پرسپوليس خواهد بود که به آن خوشبين نيستم.
اسلاميان در خصوص صحبت‌هايي که در مورد دلايل جدايي علي‌کريمي از کادر فني تيم ملي مبني بر اينکه وي به خاطر نگرفتن پاداش و يا پرواز فرست‌کلاس از کادر فني تيم ملي جدا شده، به تسنيم گفت: من اطلاعي از اين موضوع ندارم و بهتر است خود کريمي در اين خصوص توضيح دهد اما شناختي که از شخصيت علي‌ کريمي دارم اين است که او يک قهرمان بزرگ ملي و يک انسان خيّر است و بعيد مي‌دانم‌ به خاطر چنين مسائلي از کادر فني تيم ملي جدا شده باشد. مگر ما چند علي‌ کريمي در کشور داريم؟ بايد حرمت چنين سرمايه‌هايي را حفظ کنيم و اجازه ندهيم حرمت شکني در خصوص اين افراد صورت گيرد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها