ایسنا: یک کارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه «نان جوی دوسر» حاوی
کربوهیدراتهای پیچیده است که به تدریج هضم میشود و کم کم قندخون را بالا
میبرد، گفت: به همان نسبت هم در یک جریان آرام و مداوم باعث ترشح
سروتونین میشوند و مدت طولانیتری سرحال هستید.
مریم میرزایی، با
اشاره به اینکه کربوهیدراتها باعث میشوند سروتونین بیشتری در مغز ترشح
شود، گفت: هر قدر بدن شما آهستهتر کربوهیدراتها را جذب کند، ترشح
سروتونین دوام بیشتری دارد.
وی گفت: هنگامی که دچار استرس میشوید
یا مضطرب و کلافه هستید، به جای خوردن موادی چون شیرینی و شکلاتهای بسیار
شیرین یا بستنی که حاوی قندهای ساده هستند، موادی چون نان جوی دوسر بخورید.
میرزایی
یادآور شد: قندهای ساده، شیرینی یا شکلات شیرین باعث میشوند قندخون
یکباره افزایش یابد و خیلی سریع احساس کنید سرحال شدهاید، اما بعد قند
خونتان به همان سرعتی که بالا رفته، پایین میآید و دوباره نیاز به خوردن
این مواد را احساس می کنید.
وی افزود: نان جوی دوسر حاوی
کربوهیدراتهای پیچیده است که به تدریج هضم شده و کم کم قندخون را بالا
میبرد و به همان نسبت هم در یک جریان آرام و مداوم باعث ترشح سروتونین
میشوند. به این ترتیب مدت طولانیتری سرحال هستید.
این کارشناس
ارشد تغذیه در پایان یادآور شد: "نان جوی دوسر" حاوی فیبر زیادی است که به
تدریج در معده هضم میشود و اجازه نمیدهد زود گرسنه شوید.