کد خبر: ۳۱۲۵۳۶
زمان انتشار: ۰۹:۰۴     ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴
هر چه به فصل گرما نزدیک‌تر می‌شویم، باید دور مصرف غذاهای سنگین‌تر و چرب‌تر را هم خط بکشیم زیرا سیستم گوارشی ما با خروج گرما از اندام‌های داخلی، ضعیف‌تر می‌شود و دیگر قدرت کافی برای هضم غذاهای سنگین نخواهد داشت.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از هفته نامه سلامت: این روزها کم خوری کنیدهر چه به فصل گرما نزدیک‌تر می‌شویم، باید دور مصرف غذاهای سنگین‌تر و چرب‌تر را خط بکشیم.

«همیشه در بهار دچار حساسیت و احساس پری بیش از حد می‌شوم. شنیده‌ام که توصیه طب سنتی در بهار، کم‌خوری است. می‌خواستم بدانم حالا که کمی حجم غذایم را کمتر کرده‌ام، از این مشکلات فصلی خلاص خواهم شد‌؟»

کم‌خوری در فصل بهار، توصیه خوبی است. به‌طور کلی، با گرم‌تر شدن هوا و عبور از زمستان، اخلاط بدن کم‌کم حالتی سفت و منجمد پیدا می‌کنند. مزاج، حرارت و میزان رطوبت بدن در بهار به‌گونه‌ای تغییر می‌کند که شانس ابتلا به جوش، دمل و حساسیت را افزایش می‌دهد بنابراین، بهتر است در فصل بهار و با کاهش قدرت هضم و جذب در سیستم گوارش، ورودی بدن کم شود.

کم‌خوری در بهار باعث می‌شود بدن ما بتواند خودش را راحت‌تر با شرایط تطبیق بدهد و دچار مشکلات کمتری شود. از طرف دیگر، ورودی خوراکی‌هایی با مزاج گرم به بدن در فصل بهار باید به حداقل ممکن برسد. بهتر است در فصل بهار از مصرف ادویه‌های فراوان ‌همراه غذا که معمولا دارای مزاج گرمی هستند، پرهیز کنید.

هر چه به فصل گرما نزدیک‌تر می‌شویم، باید دور مصرف غذاهای سنگین‌تر و چرب‌تر را هم خط بکشیم زیرا سیستم گوارشی ما با خروج گرما از اندام‌های داخلی، ضعیف‌تر می‌شود و دیگر قدرت کافی برای هضم غذاهای سنگین نخواهد داشت.

به‌همین دلیل در بهار و تابستان، بیشتر از پاییز و زمستان با حس پری بیش از حد و مشکلات گوارشی ناشی از آن مانند نفخ و ریفلاکس مواجه می‌شوید. توصیه ما در فصل بهار و تابستان، همواره مصرف غذاهای سبک و خنک و پرهیز از مصرف غذاهای چرب و پرادویه است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها