به گزارش سرویس خواندنی 598 به نقل از فارس، احمد شیبانی درباره وضعیت
تولید فرآوردههای پروتئینی در کشور افزود: وقتی ما حدود ۲ سال پیش
مسئولیت غذا و دارو را پذیرفتیم برخی تولید کنندگان سوسیس و کالباس از خمیر
مرغ که حاوی همه احما و احشا و اشغال مرغ بود استفاده میکردند.
وی
ادامه داد: ما نامه نوشتیم که جلوی این کار را بگیریم، بگذریم که چقدر
اذیت شدیم و چقدر مقاومت کردند اما این یک واقعیت است که میگفتند اگر ما
از این مواد استفاده نکنیم ضرر میکنیم.
معاون وزیر بهداشت گفت:
برخی کارخانههای بزرگ و معروف آمدند که این دستورالعمل را رعایت کنند اما
بعد معلوم شد که یکسری تولید کنندگان زیر پلهای و قاچاق در بازار هستند که
این کارها را میکنند و محصولات با قیمت ارزان وارد بازار میکنند و در
اختیار ساندویچیها قرار میدهند.
وی افزود: کارخانههای بزرگ و
معروف سوسیس و کالباس که از وزارت بهداشت پروانه دارند، مشکلات کمتری دارند
اما همه سوسیس و کالباسهای که در بازار هستند که از برندهای معروف
نیستند، شما میروی در ساندویجی یک کالباس یا سوسیسی را لای نان میگذارد و
به شما میدهد از کجا میدانید که چیست.
رئیس سازمان غذا و دارو
اضافه کرد: تازه سوسیس و کالباس فله هم در بازار هست، ما وظیفه داشتیم این
برخورد را داشته باشیم و محکم هم پای آن ایستادیم و گفتیم خلاف است بعد هم
آیین نامه آن را به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ کردیم و گفتیم پیگیری
میکنیم.
وی گفت: البته اگر محصولات قاچاق وارد بازار شود باید
مسئولان معاونت بهداشتی وزارت بهداشت و بهداشت محیط با آن برخورد کنند و
مأموران بهداشتی که در محل عرضه مرغ در مغازهها حاضر میشوند و جلوی آنها
مرغ را پوست میکنند و اشغالش را در یک ظرف میاندازند باید مراقبت کنند که
این اشغالها وارد سیستم نشود.
شیبانی افزود: بنده خودم لب به سوسیس
و کالباس نمیزنم حتی اگر جلوی چشمم گوشت ران را هم بگذارند و با آن سوسیس
و کالباس درست کنند باز هم نمیخورم و کلاً وزارت بهداشت به مردم توصیه
میکند که اصلاً فست فود و سوسیس و کالباس یا همبرگر نخورند.