وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

  •  
      
کد خبر: ۳۱۱۸۱
زمان انتشار: ۱۹:۱۸     ۲۷ آذر ۱۳۹۰
مدیر رسانه‌ای تیم فوتبال پرسپولیس اعلام کرد به زودی در ورزشگاه درفشی‌فر شرایط مناسب کاری برای خبرنگاران مهیا خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، رضا ریاضتی در نشست خبری پیش از بازی با فولاد در پاسخ به اعتراض خبرنگاری که گفت چرا اجازه ورود به خبرنگاران به تمرینات تیم را نمی‌دهند، گفت: ورزشگاه درفشی‌فر در حال تکمیل شدن است و زمانی که درب پشتی درست شود عکاسان و خبرنگاران می‌توانند به راحتی در تمرینات حاضر شوند. رویانیان همواره با رسانه‌ها تعامل داشته و به آنها احترام می‌گذارد.

وی ادامه داد: در گذشته مشکلاتی وجود داشت و به دلیل اینکه تفکیک خبرنگاران و عکاسان با هواداران مشکل بود و امکان کنترل نبود چند روزی تمرین را برای خبرنگاران تعطیل کردیم.

مدیر رسانه‌ای تیم پرسپولیس تاکید کرد: به زودی شرایطی را برای خبرنگاران فراهم می‌کنیم و میز و صندلی و لپ‌تاپ برای آنها می‌گذاریم. آنها می‌توانند در یک روز معین با بازیکنان و مربیان مصاحبه کنند. کار قشنگی است که امیدوارم اجرایی شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام