به گزارش پايگاه 598 به نقل از مهر، اولین جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران در دوره جدید، صبح امروز با حضور ۵۵ عضو هیات نمایندگان از دولت و فعالان اقتصادی، تشکیل و رای گیری برای انتخاب رئیس و هیات رئیسه آغاز شد.
بر این اساس، تنها کاندیدای ریاست بر اتاق تهران در این دوره، مسعود خوانساری بود که توانست با کسب ۵۱ رای از ۵۵ رای ریخته شده به صندوق انتخابات، به عنوان رئیس انتخاب شود. در این جلسه ۵ نفر از اعضای هیات نمایندگان اتاق، در جلسه حاضر نبودند.
همچنین با رای گیری برای انتخاب نایبرئیس اول و دوم اتاق بازرگانی تهران، مهدی جهانگیری با کسب ۴۷ رای به عنوان نایب رئیس اول و علامیرمحمدصادقی با کسب ۴۵ رای به عنوان نایب رئیس دوم انتخاب شدند. از سوی دیگر، حامد واحدی با کسب ۴۹ رای، به عنوان خزانه دار انتخاب شد.
علامیرمحمد صادقی به عنوان نماینده وزیر صنعت، معدن و تجارت در هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران معرفی شد و به دلیل عدم کسب رای از سوی فعالان اقتصادی در هشتمین دوره، از حضور به عنوان نماینده بخش خصوصی در اتاق دوره هشتم، باز ماند.
هشتمین دوره انتخابات اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران ۱۸ اسفندماه سال گذشته برگزار شد و بر این اساس ۴۰ نماینده بخش خصوصی از سوی فعالان اقتصادی انتخاب شدند، همچنین ۲۰ نماینده دولت نیز از سوی محمدرضا نعمتزاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت برای عضویت در هیات نمایندگان معرفی شدند.
تشکیل کمیسیون تسهیل سرمایهگذاری خارجی
رئیس جدید اتاق تهران از تشکیل کمیسیون تسهیل سرمایه گذاری خارجی در دوره جدید فعالیت این اتاق خبر داد و گفت: تعامل دولت و بخش خصوصی پیش شرط تداوم رشد اقتصادی سال ۹۴ است.
مسعود خوانساری در اولین نشست هیات نمایندگان هشتمین دوره اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران در سال 94 گفت: علی رغم مشکلات اقتصادی، اتاق بازرگانی توانست از گردنه پرفراز و نشیب اقتصاد عبور کرده و تحولات خوبی را رقم زند و به همین دلیل طی ۴ سال گذشته توانسته موفقیتهای بسیاری را به دست آورد.
رئیس جدید اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی تهران افزود: خروج از رکود و پیش بینی اقتصاد کشور از سوی اتاق بازرگانی به بهترین شکل در دوره گذشته صورت گرفت و به همین دلیل دولت جدید نسخه اصلی اقتصادی خود را بر نظرات اتاق بازرگانی استوار کرد.
وی تصریح کرد: دوره هشتم فعالیت اتاق بازرگانی در حالی آغاز شد که نسیم خردگرایی در اقتصاد کشور وزیدن گرفته و نابههنجاریها در اقتصاد به حداقل رسیده است به نحوی که ابرهای بحران ساز و سیاه از اقتصاد کشور دور شده و فعالان اقتصادی و مردم امید به آینده پیدا کردهاند.
به گفته خوانساری، اگر چه فرصتهای گذشته را از دست دادیم اما افق پیش روی اقتصاد قرار گرفته و تمامی ارکان نظام اعم از دولت، مجلس و مقام معظم رهبری به این جمع بندی رسیدهاند که اقتصاد کشور باید از سوی بخش خصوصی واقعی مدیریت شود.
به گفته وی، چنانچه قرار باشد اقتصاد ایران نجات یافته و رونق را تجربه کند، باید بخش خصوصی تقویت شود و فعالان اقتصادی درک مناسبی از موقعیت حساس کنونی داشته باشند.
رئیس جدید اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی تهران با اشاره به فرصتهای تفاهم نامه لوزان پیش روی اقتصاد ایران، گفت: اگر چه این تفاهم نامه اولین قدم در راه توافق نهایی است اما تا تحریمها برداشته نشود، اقتصاد ایران سامان نمیگیرد و بنابراین امید زیادی در بخش خصوصی و اقتصاد کشور با امضای این تفاهم نامه به وجود آمده است که بتوان خروج از رکود ورونق اقتصادی را دنبال کرد، ضمن اینکه رشد اقتصادی مثبت در سال ۹۴ را ادامه داد و بعد از سالیان دراز بازارهای جهانی را مجددا به دست آوریم.
خوانساری ادامه داد: زمینه برای سرمایه گذاری خارجی فراهم است و در اتاق بازرگانی نیز بخشی برای تسهیل سرمایه گذاری خارجی ایجاد خواهد شد.