کد خبر: ۳۱۰۸۳
زمان انتشار: ۱۱:۳۸     ۲۷ آذر ۱۳۹۰
بعضي وقت‌ها مدیران تازه به ورزش آمده تصميمي مي‌گيرند كه شايد در وهله اول خيلي مهم و تاثير گذار نباشد اما وقتي مدتي از آن تصميم مي‌گذرد و مي‌بينند كه هر روز اتفاق تازه‌اي مي‌افتد، آن موقع است متوجه می شوند خشت اول را کج نهاده اند. رفت و آمد بعضي از مديران فدراسيون‌ها نیز از جمله همين تصميم هاست. به خصوص اگر آن مدير نخستين تجربه مديريتي‌اش در فدراسيوني را تجربه كند.
رفت و آمد برخی مدیران غیرورزشی به ورزش در سال های اخیر تا حدی زیاد و بیش از حد شده که هر روز نام جدیدی را در فهرست اضافه شدگان به مدیریت ورزش می شونیم که در بین آنها سیاسیون سهم خاصی دارند.

به گزارش «شفاف» در این بین بعضي وقت‌ها این مدیران تازه به ورزش آمده تصميمي مي‌گيرند كه شايد در وهله اول خيلي مهم و تاثير گذار نباشد اما وقتي مدتي از آن تصميم مي‌گذرد و مي‌بينند كه هر روز اتفاق تازه‌اي مي‌افتد، آن موقع است متوجه می شوند خشت اول را کج نهاده اند. رفت و آمد بعضي از مديران فدراسيون‌ها نیز از جمله همين تصميم هاست. به خصوص اگر آن مدير نخستين تجربه مديريتي‌اش در فدراسيوني را تجربه كند.

وزیر ورزش نیز که علاقه بسیاری به آرامش دارد سعی می کند همچنان کار خود را بدون جنجال دنبال کند. عباسی که بیش از 6 ماه از حضورش در وزارت ورزش و جوانان می گذرد هنوز نتوانسته به وضعیت فدراسیون های ورزشی سر و سامان دهد. از همین رو به احتمال فراوان، او و همکارانش در وزارت ورزش بازندگان اصلی مسابقات المپیک لندن خواهند بود چراکه ورزشکاری در رشته ای قهرمانی کسب کند نمی توان آن را به پای زحمات وزیر تازه به ورزش آمده حساب کرد.



مدتي قبل سازمان وقت ورزش مقدمات برگزاري مجمع دووميداني را فراهم كرد اما انتخابات را عقب انداخت و يكي از كانديداها را به‌عنوان سرپرست انتخاب كرد. با تصميم مديران وقت ورزش محمدرضا كاظمي آشتياني سرپرست دووميداني شد. همان موقع واكنش‌هاي مختلفي در قبال اين انتخاب صورت گرفت و همين شد كه از زمان ورود آشتياني به اين فدراسيون تا خروجش، دووميداني اسير حاشيه‌هاي عجيب و غريبي شد؛ البته مسبب تمام اين حاشيه‌ها آشتياني نبود اما او نتوانست فدراسيونش را از اين حواشي دور كند. 

او در همان روزها كه مورد هجمه شديد اهالي دووميداني بود، با اين جمله كه خودش دووميداني كار بوده و متخصص اين رشته به حساب مي‌آيد، سعي در دفاع از خود داشت اما اين مديران را براي بقاي او در دووميداني قانع نكرد و در نهايت در يك روز مانده به پايان مهلت ثبت نام، داوري از سوي وزارت به‌عنوان سرپرست انتخاب شد تا آشتياني بداند كه ديگر فرصتي براي ماندن در دووميداني ندارد اما اين حكم به منزله پايان دوران مديريت آشتياني نبود. 

آشتیانی با حكم ديگري به فدراسيون پرورش اندام رفت و نكته جالب توجه اين بود كه در مصاحبه‌هاي مختلفش عنوان كرد، تخصص لازم را دارد و مي‌تواند به اين رشته كمك كند. حالا اينكه چطور مي‌توان بين دووميداني و پرورش اندام ارتباط و تخصص مشترك پيدا كرد، بماند اما حالا كه چند روزي از اين حكم مي‌گذرد، مي‌بينيم كه او براي حضور در انتخابات سه گانه كانديدا شده، رشته‌اي كه روزي در قالب انجمن زير نظر دووميداني فعاليت مي‌كرد.

سرپرستي سابق دووميداني، سرپرستي فعلي پرورش اندام و كانديداتوري رياست ورزش‌هاي سه گانه تمام سمت‌هاي آشتياني است كه در مدت يك ماه تجربه شان كرده است.

آشتياني هنوز به ورزش‌هاي سه گانه قدم نگذاشته و شايد اگر به اين فدراسيون برود، موفق شود اما او مثالي است براي اتفاق‌هاي مختلفي كه در راس مديريت ورزش مي‌افتد؛ مثالي براي اثبات اينكه مديران ورزشي ما براي طي مراحل مديريت استراتژي پيش روي خود ندارند و استراتژي هم برايشان تعريف نشده است. او امروز براي سه گانه كانديدا مي‌شود و شايد اگر راي نياورد بخواهد شانسش را براي رشته‌اي ديگر امتحان كند؛ حالا فرقي نمي‌كند چه رشته‌اي باشد، بسكتبال، وزنه‌برداري يا شايد فوتبال؛ به هر حال انتخابات اين رشته هم نزديك است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها