وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۳۰۸۷۸۸
زمان انتشار: ۱۳:۰۹     ۲۲ فروردين ۱۳۹۴
مشاور عالي رئيس سازمان سنجش آموزش کشورگفت: تعداد ۲۰۰ هزار و ۲۸۸ داوطلب براي شرکت در اين آزمون ثبت نام کردند.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از خبرگزاري دانشجو، مشاور عالي رئيس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تعداد ۲۰۰ هزار و ۲۸۸ داوطلب براي شرکت در اين آزمون ثبت نام کردند.

حسين توکلي در خصوص ثبت نام در آزمون استخدامي گفت: بر اساس برنامه زماني پيش بيني شده ثبت‌نام براي شرکت در آزمون عمومي و اختصاصي مشترک فراگير دستگاههاي اجرايي کشور از ساعت ۱۵ روز دوشنبه ۱۰ فروردين ماه از طريق سايت سنجش آموزش کشور آغاز و در ساعت ۲۴ روز پنجشنبه ۲۰ فروردين پايان يافت.

وي با اشاره به تعداد ثبت نام در اين آزمون افزود: تعداد ۲۰۰ هزار و ۲۸۸ داوطلب براي شرکت در اين آزمون ثبت نام کردند که از اين ميان ۲۲ هزار و ۹۶۵ داوطلب براي شرکت در آزمون سازمان آموزش و فني حرفه‌اي و تعداد ۱۷۷ هزار و ۳۲۳ داوطلب براي شرکت در آزمون دستگاههاي اجرايي ثبت نام کردند، البته آمار نهايي متعاقبا اعلام مي‌شود.

مشاور عالي رئيس سازمان سنجش آموزش کشور اضافه کرد:بر اساس برنامه زمانبندي شده آزمون استخدامي دستگاه‌هاي اجرايي کشور توسط سازمان سنجش آموزش کشور و با نظارت سازمان مديرت و برنامه‌ريزي روز جمعه اول خرداد ماه در حوزه‌هاي امتحاني مربوطه برگزار مي‌شود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام