فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

  •  
      
کد خبر: ۳۰۸۵۶
زمان انتشار: ۱۱:۵۱     ۲۶ آذر ۱۳۹۰
با تشخیص کادر فنی بازیکنان پرسپولیس پس از بازی مقابل فولاد، 4 روز استراحت می‌کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس، کادر فنی پرسپولیس به همراه مسئولان باشگاه در خصوص وضعیت این تیم پس از بازی مقابل فولاد تصمیم‌گیری‌هایی کردند.
از همین رو تصمیم گرفته شد تمرینات تیم پس از بازی روز دوشنبه مقابل فولاد خوزستان به مدت 4روز تعطیل شود.

پرسپولیس از شنبه هفته آینده تمرینات خود را دنبال خواهد کرد. قرار است چند بازیکن خارجی در تمرینات پرسپولیس حضور پیدا کنند و مورد تست قرار گیرند.

همچنین نامه‌ای از باشگاه پرسپولیس به سازمان لیگ ارسال شده تا بتوانند جایگزینی برای شیث رضایی و نصرتی برای نیم فصل دوم جذب کنند. مسئولان سازمان لیگ به صورت شفافی اعلام کردند پرسپولیسی‌ها می‌توانند با ابطال قرارداد این دو، بازیکن جایگزین جذب کنند.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام