کد خبر: ۳۰۸۲۴۸
زمان انتشار: ۱۵:۱۰     ۱۹ فروردين ۱۳۹۴
مردم آسیای شرقی وقت،انرژی و هزینه قابل توجهی برای غذا صرف می کنند.
آنها بر این باورند که غذا روحیه، نشاط و سلامتی را برای انسان به ارمغان می آورد. مردم ژاپن، چین و کره طبق سنت گذشتگان از ادویه و سس های خاص در طبخ غذای خود استفاده می کنند و تنوع غذایی برای آنها از اهمیت بالایی برخوردار است. یک کارشناس تغذیه در کره اصل سلامتی و تندرستی را توجه به غذا می داند و می گوید: زمانی که قرار است با استفاده از مواد اولیه یک غذای خوب تهیه کنید اگر با انرژی و روحیه باشید روح نشاط در غذا دمیده و چاشنی محبت به آن اضافه خواهد شد.


جالب است بدانید مردم چین که علاقه زیادی به برنج و سبزیجات دارند معتقدند که توجه به محصول هنگام کاشت و برداشت در طعم آن موثر است و باید از ابتدا به مرغوبیت و کیفیت آن توجه کرد.

مرحله سوم یعنی آرایش و تزیین غذا مهمترین نقش را ایفا می کند یعنی حتی اگر غذای ساده ای پخته باشید با تزیین و آرایش آن می توانید اشتهای همه را باز کرده و روحیه و نشاط را در چهره آنها به وضوح ببینید. باتوجه به مرحه سوم، میوه آرایی و آرایش چند مدل غذا را در اختیار شما قرار می دهیم.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها