وی افزود: ولو اینکه یک نفر ظاهرش نخورد اما ذائقهاش که همراه است و معلوم است دروغ میگویند که این کتب مخاطب ندارد و حرف شهدا، هر زمان عنوان میشود مورد پسند است.
قاسمی در واکنش به اینکه چرا دست به قلم نمیشود و خاطراتش را نمینویسد گفت: چند کار را باید با هم انجام داد؟ من شهر به شهر در کشور میگردم و حرف میزنم. کجاست یک شمشیر زن تا من فرصت پیدا کنم بنشینم و خاطرات خودم را بنویسم. باید در سال جدید روی این موضوع بیشتر فکر کنم.
*شرممان میشود بگوییم اینجا جمهوری اسلامی است!
وی در پاسخ به سوالی در مورد ارزیابی از سال فرهنگ گفت: به نظر میآید که دشمنان هر سال منتظر مواضع رهبری در ابتدای سال هستند تا بیشترین هجمه را روی آن بیاورند. سال 93 که سال فرهنگ بود ما شاهد بودیم که بدترین اتفاقات فرهنگی در آن رخ داد. اتفاقاتی که در برج میلاد در جشنواره فیلم فجر افتاد را انسان شرمش میشود بگوید؛ اینجا جمهوری اسلامی است.
*داعش فرهنگی در نهادهای فرهنگی نفوذ کرده است
این فرمانده دوران دفاع مقدس در ادامه گفت: همه حرفها را نمیتوان با صداقت و آرامش گفت، ولی احساس میکنم که داعش فرهنگی در بستر نهادهای فرهنگی نفوذ رسمی دارد. زیرا داعش یک مدل فکری است و به مدل لیبرال دموکراتها نزدیک است.
او اضافه کرد: اما به خاطر یک اشتباه تاکتیکی این نکات در کتب درسی بچههای من قرار نمیگیرد. راجع به امام خمینی (ره) چقدر در کتب درسی مطلب هست؟ امام خمینیای که چپ و راست نسبت به وی اتحاد نظر دارند. راجع به انقلاب اسلامی چطور؟ دفاع مقدس و شهدای آن چطور؟ در مورد رهبر انقلاب چه مطلبی در کتابهای درسی وجود دارد؟
قاسمی یادآور شد: وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم و آموزش عالی در طول این 37 سال همیشه دست افراد انقلاب بوده است. اما با این وجود برنامه آموزشی دست ما نبوده و فوق برنامه دست ما بوده است، یعنی تلاش کردهایم تا بگوییم که امام خمینی (ره) فرد خوبی بوده، و این فوق برنامه است و برنامه و متن نیست. بالاخره قرار است چه زمانی این مسائل وارد متون درسی بچههای من شود؟
*در دانشگاه به دانشجو اجازه فکر کردن نمیدهند
وی گفت: باید بچه را برد راهیان نور و آنجا سه آمپول تقویتی امام شناسی، دفاع مقدس و ... به آنها تزریق کرد تا بفهمد اینها چیست. دانشگاه ما را که باید رها کرد زیرا آنجا کسی تا وارد میشود از او میپرسند، چپی یا راستی؟ و اجازه فکر کردن به دانشجو داده نمیشود.
فرمانده اطلاعات و عملیات تیپ 27 سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس گفت: امروز کسی نمیداند که در انقلاب، قبل از انقلاب، دفاع مقدس و ... چه اتفاقی افتاده، حتی نمیدانیم که امروز چه اتفاقی میافتد، زیرا حرفها زده نشده است. امروز کسی از خرمشهری که آزاد است احساس غرور نمیکند. سوریه و یمن و تنگه بابالمندب امروز دست ما است و این شعف ندارد؟ زیرا جوان تحلیل سیاسی ندارد. به برکت جوان انقلابی که مطالباتش را تا همین 22 بهمن در کف خیابانها اعلام کرد امروز در این وضعیت هستیم. تو جوان انقلابی بخشی از خط مقاومت هستی و دشمن، جوان را گیج میکند تا از سنگر بیرون بیاید و شکارش کند.
*رهبر انقلاب، چهره فرهنگی سال 93 بوده است
سعید قاسمی چهره فرهنگی سال 93 را اعلام گرد و گفت: سال 93 سالی پر از تنش برای شفاف سازی اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام آمریکایی بود و مقام معظم رهبری به عنوان فعالترین چهره فرهنگی سال 93 بوده است.
وی افزود: در جریان فرهنگی اهداف فرعی بسیار است و نباید انرژی را برای آنها از بین برد. جنگ که تمام شد وقتی سراغ یکی از خاکریزهای بازپس گرفته شده رفتم فکر میکنید با چه صحنهای مواجه شدم؟ با تانکهای چوبی. تانکهایی که مورد هجمه آتش ما قرار میگرفتند اما در واقع هدف فرعی و کاذب بودند و کسی نبود بگوید که انرژی را هدر ندهید.
*قلب فتنه 88 را در نیاوردیم
این فرمانده دوران جنگ تحمیلی گفت: امروز تیتر برخی روزنامهها را نگاه کنید، کودتاگران،فراریها و ... در تیتر هستند و کسانی که وام گرفته بودند تا نظام را در 88 ساقط کنند دیده میشوند. امروز همه از بی پولی مینالند اما اینها این پولها را از کجا آوردهاند؟ فتنه 68، فتنه 78، فتنه 88 و فتنه بعد آیا یک دهه بعد اتفاق میافتد؟ یعنی 98 باید منتظر بود یا اینکه زودتر اتفاق میافتد؟ سرمداران و علمداران آن چه کسانی هستند؟ داخلی هستند یا خارجی یا اینکه توامان با هم هستند؟ آیا ما قلب فتنه 88 را در آوردیم؟ این سوال را از همه بپرسید پاسخ خواهند داد که قلب فتنه را در 88 در نیاوردیم.
*رفتن پای میز مذاکره جام زهری در قد و قواره خودش بود
وی افزود: فتنه همچنان استمرار دارد و در این سالها هنوز شاهد آن هستیم. اشتباه پای میز مذاکره رفتن یک جام زهری در قد و قواره خودش بود.
این فرمانده دفاع مقدس به آخرین کتابی که مطالعه کرده نیز اشاره کرد و گفت: اهل مطالعه هستم و ماهی حداقل یک کتاب میخوانم. «نفحات نفت» رضا امیرخانی نیز آخرین کتابی است که مطالعه کردهام.