به گزارش پایگاه 598 به نقل از بيتوته/
اسفناج منبع غني ويتامينهايC،B، A و آهن و پتاسيم است.طبيعت آن خنک و
براي پايين آوردن تب مفيد است.بيماراني که به بيماري ورم روده کوچک مبتلا
هستند،ميتوانند براي درمان از برگهاي سبز اسفناج استفاده کنند.
اسفناج
ملين و ضد يبوست است و کساني هم که از چاقي رنج ميبرند،ميتوانند براي
لاغر شدن و کم کردن وزن از آن استفاده کنند.طب سنتي براي رفع سرفههاي
خشک،برگ اسفناج پخته شده را به همراه جو پوست کنده و روغن بادام توصيه
ميکند؛همچنين آش اسفناج با گشنيز براي سر دردهاي ناشي از سوءهاضمه و
اختلال دستگاه گوارشي مفيد است.
خوردن اسفناج از ابتلا به سرطان
پيشگيري ميکند و به ويژه در پيشگيري از سرطانهاي روده بزرگ،
معده،پروستات،حنجره و رحم موثر است.اين گياه خوش طعم که با آن ميتوان
انواع غذاها را پخت،بهترين دارو براي کساني است که به کمخوني مبتلا
هستند.اسفناج مانند جارو روده بزرگ را تميز ميکند و ترشحات لوزالمعده را
افزايش ميدهد.اين گياه در تقويت اعصاب، رفع بيماري آسم و گرفتگي صدا معجزه
ميکند.
اسفناج به علت داشتن اگزالات براي بيماران مبتلا به ورم
مفاصل و سنگهاي کليه و مثانه مناسب نيست. در ضمن کساني که سرد مزاج هستند
بايد اسفناج را با ادويه گرم مانند زنجبيل و هل ميل کنند .