زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۳۰۵۳۴۵
زمان انتشار: ۲۳:۰۳     ۲۶ اسفند ۱۳۹۳
کوين ويمر، مهره ثابت خط دفاعي کلن احتمالا در تابستان اين باشگاه را ترک خواهد کرد.
به گزارش "ورزش سه"، این مدافع 22 ساله اتریشی باشگاه اف سی کلن به شدت مورد توجه باشگاه تاتنهام هاتسپر قرار گرفته و بنا به اعلام نشریه "کلن اکسپرس" مذاکرات وی با این تیم انگلیسی وارد مراحل پایانی خود شده است. کلن برای فروش این بازیکن مبلغ 10 میلیون یورو مطالبه کرده است.
یورگ اشماتکه مدیر ورزشی کلن گفت:" او تا تابستان در تیم ما بازی خواهد کرد، برای بعد از آن هم هیچ خبر قطعی‌ای وجود ندارد. من همیشه گفته‌ام که در باشگاه ما برای هر چیز مرزهایی وجود دارد و چنانچه کسی بخواهد از این مرزها عبور کند، باید فکری به حالش بکنیم و اگر اصرار به رفتن داشت اجازه دهیم تیم را ترک کند. فوتبال است و خرید و فروش‌هایش." لازم به ذکر است قرارداد ویمر با کلن تا سال 2019 اعتبار دارد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام