وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۳۰۳۸۴۹
زمان انتشار: ۱۳:۲۱     ۲۱ اسفند ۱۳۹۳
ژاپن تيم دوم آسيا در رنکنيگ فيفا فاصله خود را با ايران صدرنشين کاهش داد.

به گزارش پایگاه 598،ایران که 692 امتیاز تیم اول آسیاست نسبت به رده‌بندی ماه قبل یک پله در جدول کلی نزول کرده اما با 699 امتیاز کماکان صدرنشین آسیایی هاست و توسط ژاپن(617)، کره (594)، استرالیا(549)، امارات (523)، ازبکستان (483)، چین (423) و عمان (356) تعقیب می‌ شود.

عراق تیم چهارم جام‌ملت‌ها‌ تیم نهم این جدول است و عربستان صعودی با 339 امتیاز تیم دهم رنکینگ فیفاست. نکته مهم خروج تیم هایی مثل اردن از جمع 8 تیم برتر است و احتمالا عمان هم در رده های بعدی جایگاه خود را از دست خواهد داد که این برای قرعه کشی جام‌جهانی 2018 که براساس رنکینگ انجام می‌ شود، امیدوارکننده است.

8تیم رنکینگ جدول فیفا در ماه آینده به عنوان سرگروه انتخاب می‌ شوند و ایران امیدوار است تیم های نهم به بعد قدرت های سنتی آسیا نباشند که اتفاقا رویارویی با آنها پیش بیاید. ایده آل ترین رنکینگ برای ماه آینده حضور تیم های عربستان، قطر یا عراق در جمع 8 تیم برتر به جای عمان است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام