
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
اکبر آزادی روز دوشنبه افزود: این حادثه صبح امروز در دبستان پسرانه شهید مطهری سنقروکلیایی بوقوع پیوست و دانش آموزان بلافاصله توسط آمبولانس های مرکز فوریت ها به بیمارستان امام خمینی (ره) این شهر منتقل شدند.
وی با بیان اینکه حال عمومی دانش آموزان هم اکنون خوب است، گفت: حدود یک ماه پیش نیز هفت دانش آموز سنقروکلیایی بر اثر مصرف شیر فاسد دچار مسمومیت شده بودند.
وی ضمن تاکید بر نظارت بیشتر مدیران و معلمان بر نحوه توزیع شیر در مدارس گفت: گزارش این مسمومیت به معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام شده تا این موضوع را مورد بررسی قرار دهند.