وی به مشکلات نرخ تسهیلات ارزی اشاره کرد و گفت: این موضوع بیش از ۸ ماه است که در وزارت صنعت، معدن و تجارت پیگیری شده است و در تلاشیم نرخ تسهیلات ارزی بانکها را برای تولیدکنندگان تعدیل کنیم، این موضوع نیز نهایی شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت درخصوص جوایز صادراتی یادآور شد: متاسفانه در برخی موارد دیدگاههای مثبتی برای اعطای جوایز صادراتی وجود ندارد، پیشنهاد میکنیم کارگروهی در این زمینه تشکیل شود.
به گفته نعمت زاده، ما معتقدیم که جوایز صادراتی را باید هوشمند کرد و پروژههایی که نیروی انسانی، ماشینآلات، تکنولوژی و سرمایه داخلی را به کار گرفتهاند امتیاز بیشتری قائل شویم این موضوع در شورای عالی صادرات مطرح شده و درصددیم آن را در دولت برای تصمیمگیری نهایی مطرح کنیم.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از مهر، وی در بخشی دیگری از صحبتهای خود به ورود موقت مواد اولیه اشاره کرد و گفت: فعالان صنعت برق باید با استفاده از مزایای ورود موقت مواداولیه اقدام به تولید کرده و سپس در زمینه صادرات فعالیت کنند.
نعمتزاده با اشاره به شرایط اعطای ارز مبادلهای، اضافه کرد: تنها منعی که برای اختصاص ارز مبادلهای وجود دارد، مربوط به مناطق آزاد و ویژه اقتصادی است که طبق آئیننامهای برای فعالان صادراتی در این مناطق ارز مبادلهای در نظر گرفته نمیشود. ما یک نامهای را برای لغو این آئیننامه تهیه کردهایم. ملاک ما تولید است باید تا حد ممکن هزینه صرافی و سایر هزینههای تولیدی را کاهش داد.
وی عنوان کرد: ما در جلسات مکرری با حضور رئیسجمهوری داشتهایم شرایط بعد از تحریم را بررسی کرده و جای هیچ گونه نگرانی نیست. ممکن است از نظر روانی به خاطر تغییرات نرخ ارز مشکلاتی ایجاد شود اما وفور ایجاد خواهد شد و این به نفع تولیدکننده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: ما از بخش خصوصی میخواهیم کمک کند که سد تحریم شکسته شود، این تحریمها همانطور که رئیسجمهوری اشاره کردهاند ظالمانه است و امیدواریم با دیپلماسی دولت به مرحله آخر خود برسد.