کد خبر: ۳۰۱۹۳۴
زمان انتشار: ۱۱:۵۳     ۱۶ اسفند ۱۳۹۳
دولت با این طرفدارها به بهشت نمی‌رود

به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، محمدرضا تابش، نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی و از چهره‌های مبرّز اصلاح‌طلب اخیراً در بخشی از مصاحبه خود با روزنامه شرق با تأکید بر اینکه دولت باید در عرصه سیاست داخلی از اهرم‌های خود استفاده کند وگرنه به مشکل خواهد خورد! به سؤال خبرنگار شرق که در این لحظه از وی می‌پرسد «دستگاه‌های مرتبط با این حوزه در دولت، چه عملکردی داشته‌اند؟» پاسخ داده است:

«گزینه‌هایی که برای وزارت اطلاعات و کشور معرفی شدند، افراد محترمی هستند. وزارت اطلاعات عملا به واسطه ساختار و سازمان تشکیلاتی‌ای که دارد، نیازمند نیروهایی است که از ورزیدگی لازم برخوردار باشند. به‌همین‌ دلیل عملاً امکان تغییر و تحول مثل سایر دستگاه‌ها در آن نیست و وزیر باید با تکیه بر اکثریت نیروهای قبل، عمل کند. ضمناً دستگاه‌های دیگری در این حوزه هستند که تحت‌نظر دولت قرار ندارند»

او افزوده است: اما وزارت کشور به‌عنوان پیشانی کار سیاسی در دولت، وضعیت دیگری دارد. گرایش آقای رحمانی فضلی به جبهه اصولگرایی است و پس از استعفای آقای میرولد از معاونت سیاسی، خلأ زیادی به واسطه نداشتن معاون سیاسی ایجاد شد و عملا سیاست‌های دولت در عرصه داخلی به‌دلیل نبود متولی، به بوته فراموشی سپرده شد. با انتصاب آقای مقیمی که انسان معتدلی است و می‌تواند تصمیمات جدی اتخاذ کند، می‌توان امیدوار بود که با اراده و ثبات قدم برای تحقق شعارهای دولت وارد عرصه شوند و شاهد تحقق شعارهای دولت در عرصه داخلی باشیم. با‌این‌حال چندان به تحقق این امر خوشبین نیستم. همین فرآیند انتخاب معاون سیاسی نشان داد که اهتمام لازم در آن بخش وجود ندارد. رییس‌جمهور می‌داند عدم‌توفیق در حوزه سیاست داخلی می‌تواند باعث سرخوردگی حامیان دولت، اصحاب مطبوعات، متفکران و فعالان سیاسی شود.

تابش در ادامه و در پاسخ به این پرسش که « ‌باتوجه به انتخابات مجلس، دورنمای بهتری در‌این‌زمینه در سال آینده قابل‌تصور نیست؟» می‌گوید:

«من دورنما را خیلی امیدوار‌کننده نمی‌بینم؛ چون استانداران با وجود آنکه چهره‌های موجهی هستند؛ اما به سبب شرایط سنی، تصمیمات دیرهنگامی اخذ می‌کنند و فرصت‌ها با محافظه‌کاری، از دست می‌رود»

 

*جریان سیاسی خاص از ابتدای انتصاب چند وزیر در کابینه دولت یازدهم بنای مخالفت با آنها را آغاز کرد.

در این زمینه بطور خاص سه وزیر کشور، دادگستری و اطلاعات مورد خطاب بودند و البته بعدها کسان دیگری مثل وزیر فرهنگ و ارشاد نیز به لیست مذکور اضافه شدند.

اشاره‌های چندین باره چهره‌های جریان اشاره شده و کسانی مثل سعید حجاریان، حسین مرعشی، صادق زیباکلام و سایرین مبنی بر «لزوم ترمیم کابینه»! همین افراد را مورد اشاره قرار می‌داد.

وزرای کشور و دادگستری به دلیل صبغه اصولگرایی مورد این انتقادات بودند و حجت‌السلام علوی نیز به دلیل قرارگرفتن در رأس وزارت اطلاعات و اشراف بر فرایندهایی که جریان خاص همواره در طول حیات سیاسی خود با آنها درگیر بوده است، عضو بالقوه این لیست بود.

البته جریان خاص از خطاب قرار دادن مستقیم وزارت اطلاعات حذر دارد و همانطور که در صحبت‌های آقای تابش نیز محرز است؛ قرار نیست همانند وزارت کشور بصورت مستقیم محل درخواست ترمیم! باشد.

اشاره تابش به نهادهایی که تحت نظر دولت هم نیستند محل تأمل بسیاری را ایجاد می‌کند.

علی جنتی وزیر ارشاد نیز به این دلیل که نتوانسته است خواسته‌های جریان خاص را بطور دقیق محقق کند، جزو گزینه‌های مد نظر آنها برای خواسته ترمیم به‌شمار می‌رود.

نارضایتی اصلاح‌طلبان از وزیر فرهنگ و ارشاد چندین مرتبه بصورت رسمی نیز ابراز شده است.

درباره اشاره‌های محمدرضا تابش به پُرسنّی استانداران و اینکه این پُرسنّی سبب اتخاذ تصمیمات دیرهنگام می‌شود! نیز باید اشاره کرد که میانسال بودن ربطی به قدرت تصمیم‌گیری افراد ندارد(چه اینکه می‌دانیم افراد مسنّ به دلیل برخورداری از تجربه و چشیدن سرد و گرم روزگار می‌توانند تصمیمات بهینه را اتخاذ کنند) و اگرچه تابش و جریان متبوع او طرفداران دولت به‌شمار می‌روند اما این قبیل اظهارات زیبنده نیست.

این در حالی است که عمده استانداران منصوب شده از طرف دولت نیز در سنین بسیار بالا قرار ندارند.

به نظر می‌رسد طعن و کنایه‌های تابش به ماجرای پیر بودن استانداران رئیس جمهور روحانی، در ادامه انتقادات او و همفکرانش از وزیر کشور صورت گرفته باشد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها