کد خبر: ۲۹۹۰۳۸
زمان انتشار: ۰۰:۲۸     ۰۶ اسفند ۱۳۹۳
معاون فرهنگی قوه‌ قضائیه با بیان اینکه برخی می‌خواهند پرونده مهدی هاشمی را سیاسی جلوه دهند تا بگویند وی بی‌گناه است، گفت: در این پرونده ۱۲ اتهام وجود دارد. همچنین قوه‌ قضائیه در رابطه با مفاسد اقتصادی با قوت وارد شده است.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، حجت‌الاسلام و المسلمین هادی صادقی معاون فرهنگی قوه قضائیه در ادامه صحبت‌های خود در نشست خود با اصحاب رسانه اظهار کرد: پرونده مهدی هاشمی پرونده‌ سنگین دیگری است که در حال حاضر در مرحله رسیدگی قرار دارد. در این پرونده 12 اتهام وجود دارد. قاضی این پرونده بسیار دقیق و حاذق است.
 
وی با بیان این که فرآیند رسیدگی به این پرونده در حال طی شدن است، خاطرنشان کرد: انتظار این است که در این پرونده هم اقتدار و هم عدالت اجرا شود، اما بعضا در رسانه‌ها مشاهده می‌کنیم که تنها یک سوی مساله را می‌بینند زیرا یک عده طالب اقتدار هستند و کاری به عدالت ندارند و معتقدند این آقا باید محکومیت سنگینی داشته باشد و مدعی هستند که اگر محمدرضا رحیمی به 15سال حبس محکوم شده بود این فرد باید حکمش 150 سال حبس باشد که این حرف نه منطق حقوقی و نه منطق عقلانی و نه منطق سیاسی دارد.
 
صادقی ادامه داد: این موضوع سبب آفت‌های زیادی می‌شود و ذهنیت عمومی را خدشه دار می‌کند. همچنین اشتهای کاذب در مردم ایجاد می‌شود که این روش غلط در پرونده‌های قضایی است. در روزهای گذشته بسیاری از گروه‌ها به جای قاضی حکم صادر کرده‌اند و عده‌ای طومار می‌آورند که باز هم تاکید می‌کنیم این روش، روش غلطی در برخورد با پرونده‌های قضایی است.
 
معاون فرهنگی قوه قضائیه خاطرنشان کرد: فشار گروه‌های مختلف باعث می‌شود فشار عوامانه و خواصانه نیز به وجود آید. فشار عوامانه که همان هیجانات است و فشار خواص آن است که عده‌ای می‌خواهند از رانت استفاده کنند که هر دو غلط است و قاضی باید بدون این فشارها حکم مربوطه را صادر کند، البته مسئولان عالی قضایی از جمله رئیس دستگاه قضایی مقابل این فشارها می‌ایستد.
 
برخی می‌خواهند پرونده مهدی هاشمی را سیاسی جلوه دهند
 
وی با بیان اینکه عده‌ای می‌خواهند پرونده مهدی هاشمی را سیاسی تلقی کنند، گفت: عده‌ای می‌گویند که اصل محاکمه آقای «م.ه» سیاسی است تا با این حرف بگویند این فرد بی‌گناه است که این حرف سخن غلطی است و عده‌ای دیگر می‌خواهند در اذهان مردم پیش داوری ایجاد کنند که حکم قاضی نتیجه‌ خوبی نداشته باشد. در هر صورت قاضی این پرونده هر حکمی را که صادر کند یک گروهی ناراضی می‌شوند.
 
صادقی گفت: بعد فرهنگی کار برای تلطیف و آرام کردن فضا از مسئولیت رسانه‌ها محسوب می‌شود که با این کار فشار را از دوش قاضی بردارند تا حکم عادلانه صادر شوند.
 
معاون فرهنگی قوه قضائیه بیان کرد: البته بعضا ادعاهای دیگری نیز مطرح می‌شود که مثلا این پرونده محک و آزمونی برای دستگاه قضایی است، اما چه کسی می‌تواند بگوید که این آزمون درست بوده است یا خیر؟ آیا افرادی که از محتویات پرونده خبر ندارند می‌توانند در رابطه با این موضوع قضاوت عادلانه داشته باشند؟ در واقع کسی می‌تواند آزمون بگیرد که در مسند بالاتر مانند قضات دیوان عالی کشور باشد و بگویند که رای قاضی درست بوده است یا خیر.
 
وی تصریح کرد: این که مقایسه صورت می‌گیرد و عده‌ای پیشاپیش حکم صادر می‌کنند مضر جامعه و انقلاب است و اگر آنها دلسوز انقلاب هستند این کار را انجام نمی‌دهند.
 
صادقی در رابطه با برخورد قوه قضائیه با مفاسد اقتصادی گفت: قوه قضائیه در رابطه با این موضوع با قوت وارد شده است. در بحث اقتصاد مقاومتی نیز هر دستگاهی باید وضعیت خود را مشخص کنند. دستگاه‌های دولتی سنگین‌ترین بار را بر دوش دارند و دستگاه قضایی نیز مسئولیت‌هایی دارد.
 
معاون فرهنگی قوه قضائیه خاطرنشان کرد: قوه قضائیه در این دوره با قدرت و اقتدار به بحث مفاسد اقتصادی ورود پیدا کرده و از این پس هم با عزمی راسخ آن را دنبال می‌کند و امیدواریم با مسائلی مانند پولشویی، دلالی‌های ناسالم، فساد و مفسده اقتصادی قوی‌تر از گذشته عمل شود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها