کد خبر: ۲۹۸۶۳
زمان انتشار: ۱۰:۱۷     ۲۰ آذر ۱۳۹۰
به گزارش 598 به نقل از «خبرگزاري دانشجو» به مشهد مقدس، سيد نظام الدين موسوي شب گذشته در نشست سراسري مسئولان بسيج دانشجويي تحت عنوان «دوره آموزشي – تشكيلاتي شهيد رجب بيگي» كه در اين شهر برگزار شده گفت: در 32 سال گذشته همواره در نزديكي انتخابات ها رسانه ها شرايط كشور را شرايطي حساس ذكر مي كنند و به تهيج افكار عمومي مي پردازند كه البته برخي از آن لازم است.

وي افزود: هر چند نمي خواهم در قالب همان كليشه اي كه ذكر شد حرف بزنم اما با توجه به مولفه هاي مختلفي كه در فضاي داخلي و خارجي و به خصوص در منطقه شاهد هستيم كشور ما در يك شرايط بسيار حساس به سر مي برد.
 
مدير عامل خبرگزاري فارس با اشاره به عدم مواجه با اين حد پيچيدگي در طول تاريخ انقلاب تصريح كرد: البته شايد به جهت فشارهاي بيروني و داخلي شاهد شرايط سنگين تري درگذشته بوده باشيم مانند جنگ تحميلي اما پيچيدگي وضعيت فعلي هيچ گاه وجود نداشته است.

وي كه در جمع مسئولان و اعضاي شوراي بسيج دانشجويي دانشگاه هاي سراسر كشور سخن مي گفت افزود: تحولات منطقه را نيز بسيار پيچيده تر از تحولات گذشته ذكر كرد و بيان داشت: در گذشته صفوف خودي و دشمن براي ما شناخته شده تر بود و صفوف نيروهاي انقلاب منسجم تر از وضعيت فعلي بود

موسوي فضاي آرماني گذشته جامعه ما را مطلوب تر از فضاي كنوني دانست و گفت: اقتدار معنوي و كاريزماي امام خميني به گونه اي فراگير بود كه بسياري از نيروها تلاش مي كردند خود را ذيل مجموعه نظام تعريف كنند.
 
مدير عامل خبرگزاري فارس با طرح موضوع تحولات منطقه تاكيد كرد: انقلاب ها و تحولات گذشته اگر چه سنگين بود اما شرايط انقلاب هاي كنوني را نداشت.

وي خاطر نشان ساخت: پس از گذشت 33 سال از انقلاب اسلامي شاهد شكل گيري تحولاتي در منطقه هستيم كه رو به بارور شدن مي رود.

موسوي در بيان پيچيدگي هاي شرايط جديد حاكم بر منطقه و جهان گفت:‌ يك جنگ گفتمان بين انقلاب اسلامي و رقبا شكل گرفته و در كنار آن نوع تاثيرگذاري ما بر منطقه و جهان تغيير كرده و شرايط حساس كنوني را ايجاد كرده است.

مدير مسئول پيشين روزنامه جوان گفت: اگر ما از گردنه حساس شرايط كنوني به سلامت عبور كنيم وضعيتمان در ادامه راه كاملا متفاوت خواهد شد.

وي پيچيدگي مسائل در صحنه داخلي را نيز بسيار بالا عنوان كرد و توضيح داد: كساني كه تا ديروز به عنوان جريانات خط امامي يا نيروهاي در كنار نظام شناخته مي شدند طي يك تحول چندين ساله و به ويژه بر اثر فتنه 88 كاملا مقابل نظام قرار گرفته اند و در عين حال افرادي كه تا ديروز به عنوان پرچمداران اصولگرايي شناخته مي شدند هم اكنون تغيير مواضع داده اند.
 
موسوي پيچيدگي هاي فعلي را موجب سخت شدن انتخاب راه دانست و تاكيد كرد: عدم دقت موجب بروز اشتباه استراتژيك در تصميم گيري هاي فردي و جمعي خواهد شد.

وي با اشاره به دو آزمون بزرگ پيش رو يعني انتخابات مجلس و رياست جمهوري خاطر نشان ساخت: تحليل اينكه در اين شرايط پيچيده چگونه بايد عمل كرد تا پس از اين دو آزمون ملي شرايط به گونه اي رقم بخورد كه فضا براي اعمال سياست هاي رهبر معظم انقلاب و پيشبرد اهداف نظام فراهم شود كار سخت و دشواري است.

مدير عامل خبرگزاري فارس در عين حال رهبر معظم انقلاب را و مجموعه كلان نظام را صاحب تدبير برشمرد و تصريح كرد: ديدگان تيزبين نظام مثل هميشه برنامه ريزي مي كند تا آنچه به مصلحت نظام است رقم بخورد اما قطعا اگر بدنه جامعه خصوصا لايه صلب انقلاب كه همين نيروهاي انقلابي و بسيجي هستند نتوانند مسير درست را تشخيص دهند ممكن است تدابير عالي نظام هم با مشكل مواجه شود و چه بسا محقق نشود.

موسوي دقت نظر و مطالعه دقيق جريانات و آرايش سياسي مطابق ديدگاه رهبر معظم انقلاب را بسيار مهم ارزيابي كرد و گفت: بايد به نحوي عمل كنيم كه حداقل در حوزه دانشگاه و دانشجويي كه چراغ راه بخش عظيمي از جامعه به عنوان نيروي پيشرو است مسير صحيح طي شود .

مدير عامل خبرگزاري فارس در پاسخ به سوالي درباره ويژه نامه خاتون و هجمه ها به آن توضيح داد: اين ويژه نامه يك سال قبل و در زمان مسئوليت كاوه اشتهاردي نيز به وي ارائه شده بود اما اشتهاردي از انتشار آن خودداري كرد.
 
موسوي افزود: خاتون و كارهايي از اين دست، نماد يك فكر و روش است كه امروز در بخشي از دولت جاري است و بايد گفت هم انتشار ويژه نامه كاملا هدفمند بود و هم واكنش ها به آن گاهي طبيعي و گاهي هدفمند بود.

وي تاكيد كرد: ماجراي كلي ويژه نامه نيست بلكه نوع نگاهي است كه از اواخر دولت نهم شكل گرفت و تا به امروز پيش رفت و جريان انحرافي نام گرفت.
 
مدير عامل خبرگزاري فارس جريان انحرافي را نه موهومي و خيالي بلكه واقعي دانست و گفت: در دولت نهم هم شاهد ظهور ريشه هايي از تفكر شبيه به خاتون بوديم كه يك نمونه اش بحث ورود خانم ها به ورزشگاه ها بود
 
موسوي ظهور اين جريان را در دولت فعلي بيشتر دانست و در شمار موارد آن گفت: خاتون، طرح مسئله مكتب ايراني، جشن تخت جمشيد، عدول از شعارهاي انقلابي و رفتن به سمت شعارهايي با گرايش فراديني، ممانعت از انجام برخوردهاي سلبي توسط نظام بيانگر نفوذ و رسوخ جرياني در بخشهايي از دولت است كه هر چند مي گذرد نفوذش بيشتر مي شود.

وي ادامه داد: جريان انحرافي را كسي از بيرون دولت نساخته است بلكه يك غده سرطاني است كه در بافت مغز رسوخ كرده و جراحي آن هم سخت شده است.

موسوي بااشاره به اينكه 80 درصد نيروهاي دولت جزو نيروهاي حزب اللهي هستند گفت: 20 درصد از بدنه دولت افرادي فرصت طلب هستند اما تفكيك اين دو گروه از يكديگر مشكل شده است زيرا اين غده در كنار شاهرگ اساسي بدن قرار گرفته است.
 
مدير مسئول پيشين روزنامه جوان شعارهاي اساسي دولت كه مردم را جذب كرد را تحت الشعاع شعارهاي جريان انحرافي دانست و بيان داشت: يكي از افتخارات ما اين بود كه احمدي نژاد انساني حزب اللهي، بسيجي، معتقد به آرمانهاي امام و انقلاب و كسي است كه خجالت نمي كشد انقلابي بودنش را بيان كند در حالي كه دولت هاي قبلي خجالت مي كشيدند اما امروز جريان انحرافي به دنبال مرزبندي با نيروهاي انقلابي و شعارهاي انقلابي است به نحوي كه احمدي نژاد را هم تحت تاثيرقرار داده است با تحليلي بر صحبت هاي وي در شش سال گذشته متوجه مي شويم كليد واژه هايي سخنراني احمدي نژاد تغيير كرده است.

موسوي ايراد نظام و مقام معظم رهبري را به دولت خاتمي اين دانست كه دولت درقبال اخلاق جامعه به وظيفه اش عمل نمي كند و ادامه داد: دولت فعلي هم توجه اي به اين موضوع ندارد و بودجه ها صرف جماعتي مي شود كه دغدغه دين ندارندو تساهل و تسامح رواج پيدا كرده است.

وي ويژه نامه خاتون را يكي از نمادهاي تسامح و تساهل در دولت فعلي دانست و تاكيد كرد: خاتون مي خواست حرمت چادر را از بين ببرد و با مطالعه اين ويژه نامه مشخص مي شود تهيه كنندگان آن به دنبال انتقال يك نكته سياسي بوده اند.

موسوي ديدارهاي مشايي با برخي هنرپيشه گان را به خودي خود بي اهميت ذكر كرد اما خاطر نشان ساخت: اين حركت يك نماد است كه مي خواهد شعارهايي قبلي احمدي نژاد را محو كند.

مدير عامل خبرگزاري فارس با اشاره به شعار اصلي احمدي نژاد در حوزه اقتصاد براي مبارزه با فساد و تغيير اين رويكرد در دولت فعلي تصريح كرد: واگذاري يك پروژه 400 ميلياردي در كيش به پدر و دختري كه از خارج آمده اند و شركتي يك روزه تاسيس كرده اند و يا به كارگيري آدم هاي مسئله دار در حوزه اقتصادي با هزاران چسب هم به احمدي نژادي كه مي شناختيم قابل چسبيدن نيست.
 
موسوي افزود: بخشي از تصميمات مهم اقتصادي كشور امروز توسط شخصي گرفته مي شود كه در دوره انتخابات با من مجادله لفظي داشت و احمدي نژاد را يك انسان ناتوان در حوزه سياست ذكر مي كرد و او را براي رياست جمهوري نامناسب مي دانست.
 
وي يكي از بارزترين ويژگي هاي احمدي نژاد را در حوزه سياست خارجي داشتن موضع محكم در برابر استكبار، مقابله با صهيونيست و دفاع از آزاديخواهان جهان دانست و گفت: ‌امروز اين شعارها بسيار كم رنگ شده و در فضاي بيداري اسلامي كه بخشي از آن مرهون ادبيات احمدي نژاد است تحليل دولت اين شده كه اين حركت آمريكايي است و نبايد كنار آن قرار گرفت كه اين مسئله تيشه به ريشه تفكرات اصيل دولت مي زند.

موسوي اين اتفاقات را ناشي از آن دانست كه به مردم به عنوان برگه راي نگاه مي شود و اين پرسش را مطرح كرد كه مگر مي شود دل حزب اللهي ها را و دل افراد بي اعتقاد را با هم به دست آورد؟

مدير عامل خبرگزاري فارس خاطر نشان ساخت: هاشمي رفسنجاني با آن سابقه درخشان 50ساله و همراهي امام و رهبري براي اينكه دل يك جماعتي را به دست آورد نيروهاي انقلابي را به عده اي لمپن فروخت و نتيجه اش اين شد كه همان ها كه هاشمي به آنها تكيه كرد در مجلس ششم او را له كردند.

موسوي تاكيد كرد: خاتمي هم همين گونه بود و قطعا هر كس ديگري هم در اين مسير قرار گيرد نشان مي دهد جامعه شناسي درستي از مردم ايران نداشته و به زودي شكست خواهد خورد.
 
وي جريان يافتن اين تفكر، كه همه گروه هاي جامعه را جذب كنيم را شكست خورده دانست و ريزش هاي طرفداران احمدي نژاد را ناشي از همين تفكر ذكر كرد.

مدير مسئول پيشين روزنامه جوان در بخش ديگري از صحبت هايش با اشاره به استراتژي دولت براي حضور در انتخابات مجلس گفت: يك تحليل اين است كه احمدي نژاد، دو خط را براي حضور در انتخابات باز كرده است كه يكي خط جريان مشايي است كه تخصصش جذب آراي خاكستري و طبقات مرفه است  و ديگري خطي كه مي تواند آراي مردم انقلابي را جذب كند و بر همين اساس مي گويند عقبه جبهه پايداري هم در دستان خود احمدي نژاد است

موسوي ادامه داد: ‌اما يك نظر ديگر وجود دارد و قرينه هايي به دست مي دهد كه نشان مي دهد اين تحليل درست نيست زيرا افرادي كه در جبهه پايداري فعاليت مي كنند مرزبندي و زاويه جدي با جريان انحرافي دارند و نيز بسياري از آنها با فشار جريان انحرافي از دولت كنار گذاشته شده اند البته لازم به ذكر است برخي از آنها هنوز ارتباطشان را با رئيس جمهور حفظ كرده اند.

وي خاطر نشان ساخت: توجه به حضور آيت الله مصباح در راس اين گروه و اين كه ايشان هميشه براي خدا حرف زده اند و نيز تندترين موضع گيري ها را بر ضد جريان انحرافي داشته اند نمي توان جبهه پايداري را يك بازي سياسي و در دستان جريان انحرافي دانست.

موسوي ادامه داد: افراد حاضر در جبهه پايداري، افرادي هستند كه همگي داخل نظام و همسو با انقلاب حركت مي كنند و عمدتا از احمدي نژادي هايي هستند كه پس از فتنه 88 از او فاصله گرفته اند و پيش بيني مي شود با آمدن جبهه پايداري در كنار ساير گروه ها بار انقلابي نيروهاي اصولگرا افزايش پيدا خواهد كرد.

مدير عامل خبرگزاري فارس در پاسخ به سوالي، اظهارنظر درباره انتخابات رياست جمهوري را بسيار زود دانست و در عين حال گفت: قاليباف در انتخابات قبلي هم قصد جدي براي حضور داشت كه به دلايلي ممكن نشد اما هم اكنون ستادهاي انتخاباتي خود را تشكيل داده و برداشت من اين است كه وي تلاش دارد خود را جزو جريان اصولگرايي معرفي كندهر چند مواضع خوبي از وي در جريان فتنه 88 سراغ نداريم و خودش هم تلاش چنداني براي جذب راي نيروهاي انقلابي ندارد و پايگاه اجتماعي اش را جريان جزب الله قرار نمي دهد.
 
مدير عامل خبرگزاري فارس در پاسخ به سوالي درباره وقايع سوريه گفت: اينكه بخشي از مردم سوريه از حكومت ناراضي اند واضح است و نيز مشخص است كه افرادي غير موجه در دولت اسد حضور دارند و همچنين بي تدبيري هايي در برخوردهاي اخير وجود داشته است اما مسئله اين است كه سوريه جزو معدود كشورهايي عربي است كه در خط مقابله با رژيم صهيونيستي قرار دارد و اين باعث ميشود راضي به سقوط آن نباشيم، نكته بعدي اين كه در سوريه فراواني تعداد معترضين مانند ساير كشورها نيست بلكه بخش عمدا از اعتراضات ناشي از تحريكات خارجي و در شهرهاي مرزي رخ مي دهد و روشن است كه جماعت معدود حق تصميم گيري براي اكثريت را ندارند.

موسوي در پاسخ به سوالي درباره اقدامات اخير تركيه در اخراج سفير اسرائيل و دادن مجوز ايجاد سامانه موشكي در اين كشور گفت: آنچه تركيه دنبال مي كند ايجاد يك مدل اسلام ليبرال در برابر اسلام انقلابي ايران است و تركيه سعي دارد اين حركت را به سرعت پيش ببرد و بايد گفت تركيه هم اكنون در پازل امريكا بازي مي كند.

وي اخراج سفير اسرائيل از تركيه را نيز چندان مهم ندانست و گفت: مدت مسئوليت سفير اسرائيل در تركيه به پايان رسيده بود و نبايد روي اخراج وي حساب جدي باز كرد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۳:۰۰ - ۲۰ آذر ۱۳۹۰
۱
۰
خب پس چرا سایت ایشون (خبرگزاری فارس)داره تمام قد از قالیباف و جبهه متحد دفاع می کنه؟
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها