لَقَدْ جَاءَكُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِكُمْ عَزِيزٌ عَلَيْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِيصٌ عَلَيْكُمْ بِالْمُؤْمِنِينَ رَءُوفٌ رَحِيمٌ * * * قطعا براى شما پيامبرى از خودتان آمد كه بر او دشوار است‏ شما در رنج بيفتيد به [هدايت] شما حريص و نسبت به مؤمنان دلسوز مهربان است. * * * رسولى خود از سوى يكتا خدا / فرستاده آمد ز جنس شما

  •  
      
کد خبر: ۲۹۸۴۷۹
زمان انتشار: ۱۳:۰۸     ۰۴ اسفند ۱۳۹۳
یک تاجر ایرانی که ۱۸ ماه در آلمان زندانی بوده است، از "بی‌تفاوتی دولت نسبت به حق و حقوق" وی گلایه کرد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، یوسف پیرزاده تاجر ایرانی که 9 سال پیش به اتهامی واهی توسط دولت آلمان زندانی شد و 18 ماه در زندان به سر برد، طی یادداشتی کوتاه به مناسبت نهمین سالگرد بازداشت خود در آلمان نوشت: امروز ٤ اسفند سالروز دستگیری من در کشور آلمان به اتهام خرید لوازم نظامى براى جمهوری اسلامى است؛ ٩ سال انتظار و بى‌تفاوتی دولت به این پدیده هولناک.
 
وی اضافه کرد: آری ما تحریم هستیم در دفاع از حقوق ملى و هنوز هیچ نهادى در کشور مسئولیت دفاع و احقاق حقوق ملى و فردى من را که بواسطه اتهامات منتسب به نظام پایمال شده است، به عهده نگرفته و این قسمت از حوادث و مشکلات تحریم هرگز دیده و تعقیب نشده و بازماندگان این شرایط تنها هستند؛ طوفان پایان خواهد گرفت اما ویرانه‌ها را چه کنیم.
 
یوسف پیرزاده چندی پیش طی یادداشتی جزئیات بازداشت خود در آلمان را تشریح کرد.
 
وی همچنین نامه‌ای به حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور در این زمینه نوشت.
 
وی همچنین در گفت‌وگویی به اظهارات نایب‌رئیس مجلس آلمان که در سفر به ایران سفر، نظام اسلامی را به نقض حقوق بشر متهم کرده بود، واکنش نشان داد و این سؤال را مطرح کرد که چرا کسی شکنجه‌شدن من در زندان‌های آلمان را به نایب‌رئیس مجلس آلمان متذکر نشد؟
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام