ایسنا: عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: موز بهبود دهنده زخم مزمن معده و کاهش دهنده کلسترول خون است.
محمد
اکبرزاده خاطرنشان کرد: موز، ملین بوده و همچنین درمان کننده اسهال و
اسهال خونی است و تأثیر خوبی در تأمین رشد و تعادل سیستم اعصاب دارد.
همچنین جوشانده برگ، گل و همچنین له شده ساقه جهت درمان سوختگیها و بند
آوردن خون استفاده میشود. میوه نارس آن قابض و ریشه آن ضد صفراست و از
ریشه گیاه برای بند آوردن خون استفاده میشود.
وی اضافه کرد: میوه موز به افرادی که دارای فشار خون بالا هستند کمک کرده و همچنین خطر حملات قلبی را کاهش میدهد.
اکبرزاده
اظهار کرد: میوه، برگ، ریشه و ساقه موز را میتوان مصرف کرد. اسیدهای
تانیک و گالیک، پروتئین، چربی، قند، کلسیم، آهن، پتاسیم، ویتامینهای A، B،
C، دوپامین، بتاکاروتن، نیاسین، تیروزین و سروتونین از مواد موثر دارویی
موز است.
وی تصریح کرد: موز به علت دارا بودن قند زیاد برای
مبتلایان به مرض قند مضر است و نباید در خوردن آن افراط کنند، در ضمن مصرف
زیاد آن نفاخ بوده و برای رفع این عارضه باید پس از مصرف موز کمی نمک خورد.